Salı, Nisan 23, 2024

Football Manager 2022 Ücretsiz Oldu! İşte Detaylar

Paylaş

silkroad gaminggentr

Futbol oyunlarını sevenler için kaçırılmayacak bir haberle karşınızdayız. Saha içerisinde değil de saha kenarında, yani yönetimde olmak isteyenlerin oyunu Football Manager 2022 ücretsiz oldu.

Keşke tamamen ücretsiz olarak sunulsaydı ama ne yazık ki süremiz oldukça kısıtlı. Haliyle bu fırsatı değerlendirmek isteyenlerin elini biraz çabuk tutması gerekecek. Peki, oyunu nasıl ücretsiz olarak alacağız ve ne zamana kadar oynayabileceğiz?

Football Manager 2022, Sadece 2 Gün Boyunca Ücretsiz

Oyunun ücretsiz olmasının nedeni, hafta sonu etkinliğine alınmış olması. Bu da demek oluyor ki yapımı çok kısa bir süre ücretsiz olarak deneyebileceğiz.

Sadece 2 gün boyunca ücretsiz olarak sunulacak olan yapımı bu süre içerisinde ücretsiz olarak denemek için ise Steam sayfasına gidip oyunu oyna demek yeterli olacak. Tam da buraya oyunun Steam sayfasını da ekleyeceğim.

Diyelim ki 2 gün boyunca oyunu oynadınız ve yapım hoşunuza gitti. Devam etmek istiyorsunuz. O zaman bir kampanya haberi daha var.

Football Manager 2022

Oyuna devam etmek isteyenler kısa süreliğine geçerli olan indirim kampanyasından da yararlanabilecek. %33 indirimle beraber oyunu 334 TL karşılığında alabileceksiniz. Normal fiyatın 500 TL olduğunu da ekleyelim.

Bu arada indirimin de süresi var. 21 Nisan tarihine kadar indirim geçerli olacak. Sonrasında indirim son bulacak ve yapıma devam etmek isteyenlerin 500 TL gibi ciddi bir ücret ödemesi gerekecek.

Unutmadan yine Steam sayfasından Football Manager 2022 demo oyununu indirip deneyebilme şansınız var. Ama demoda tüm içerikler açık olmuyor belirteyim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler