Cumartesi, Nisan 20, 2024

Steam Xbox Game Studios Yayıncı İndirimi Başladı! Oyun Tavsiyeleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yine bir indirim listesiyle karşınızdayız. Steam, yayıncı indirimlerini öne çıkarmaya başladı ve birçok ünlü yapımı çok uygun fiyatlara alabildik. Yine bir yayıncı indirimi başladı. Bu kez çok iddialı oyunlarda indirim var zira Xbox Game Studios yayıncı indirimiyle karşı karşıyayız.

Microsoft imzasını taşıyan çok iddialı oyunların fiyatlarının %80’e kadar düştüğünü görüyoruz. Geleneğimizi bozmayacağız ve yine oyun önerileriyle devam edeceğiz.

Steam Xbox Game Studios Yayıncı İndirimi Kapsamında Alınabilecek Oyunlar

İndirimde olan oyunların içerisinde önermeyeceğimiz yapım yok. 🙂 Hepsi iddialı ve ses getirmiş oyunlar. Biz yine de aradan en iyilerini, fiyatı en uygun seviyeye gelmiş olanları seçelim.

Steam Xbox Game Studios Yayıncı İndirimi

Sea of Thieves – İndirim Öncesi Fiyatı 61 TL – %50 İndirim Sonrası Fiyat 30 TL

Bir denizcilik oyunu olan Sea of Thieves, hem çok uzun soluklu hem de açık dünya yapısına farklı bir açıdan yaklaşıyor. Çok oyunculu yönüyle ciddi bir oyuncu kitlesine sahip olan yapımda, kendi geminizi öne çıkarmak ve geliştirmek için uğraşıyorsunuz. Fiyatı da gayet uygun.

Forza Horizon 5 – İndirim Öncesi Fiyat 299 TL –  %15 İndirim Sonrası Fiyat 254 TL

Simülasyon havasının öne çıktığı en iyi yarış oyunlarından biri. Serinin devam oyunu olan Horizon 5, 4.oyunun üzerine biraz daha iyi modeller ve biraz daha iyi grafikler ekliyor.

Microsoft Flight Simulator Game of the Year Edition – İndirimden önce 349 TL – %20 indirimden sonra 279 TL

Tam bir simülasyon oyunu. Her türlü uçağı, tüm ayrıntılarıyla bulabileceğiniz oyunda grafikler ve modellemeler gerçek anlamda muazzam.

Forza Horizon 4 – İndirim Öncesi Fiyatı 92 TL – %67 İndirim sonrası fiyat 30 TL

Biraz önce 5.oyundan söz ettik. Ama Horizon 4 yapımı da öyle es geçilecek bir yapım değil. Yarış kategorisinde hala en iddialı oyunlardan. Kesinlikle denenebilir.

Age of Empires IV – İndirim Öncesi Fiyatı 299 TL – %10 İndirim sonrası fiyat 269 TL

Kesinlikle en iyi strateji oyunları listesinde yer alan yapımlardan biri. Çok yakın bir zaman önce çıktı. İncelemesini de sizlerle paylaşmıştık. Onu da hemen yukarı link olarak ekledim. Tek eleştiri yapacağım nokta şu olur ki indirim oranı biraz düşük kalmış.

Steam Xbox Game Studios yayıncı indirimlerinde şimdilik önerilerimiz bunlar olacak. İndirim sayfasını da buraya ekliyorum. Tüm oyunları görebilirsiniz. Unutmadan indirimin 15 Nisan tarihine kadar geçerli olacağını da ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler