Çarşamba, Nisan 24, 2024

Ford Mustang GT 2018 versiyonu ile tanışın

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıllardır alıştığımız Ford Mustang serisine bir yeni şaheser daha eklendi. Uzun süredir merakla bekleyişin son bulduğu yeni 2018 Ford Mustang GT modeli resmi bir açıklama videosu ile yayınlanmış oldu.

Yine o alıştığımız efsanevi kükreyiş, performans ve tasarım tüm ihtişamı ile karşımızda. Tasarımsal olarak çok büyük değişikliklerin olmadığının altını çizelim.

Sadece yine o alıştığımız Mustang şeklini değiştirmeden, ince çizgiler ve detaylar eklenmiş. Bir de arka stop farlarının kabartmalı bir şekilde üst üste bindirildiğini görüyoruz.

Ford Mustang GT 2018 005
Ford yeni performans canavarının teknik özelliklerini henüz açıklamadı. Ancak 2018 Mustang için bariz değişiklikler göze çarpıyor. Özellikle hibrit motor kombinasyonu ile kullanıcıya sunulmaya hazırlanan yeni Mustang GT 350 beygir güce sahip. Aynı zamanda aracın içerisinde 5.0 litrelik V-8 motor yer alırken, takometrede kaç km hızı kaç saniyede göreceğimiz konusunu ilerleyen günlerde netleştireceğiz.

Tasarıma tekrardan göz atacak olursak bariz değinmemiz gereken yerler mevcut. Özellikle ön tarafta keskin ve hafif üçgen tampon bizleri bekliyor. Hava girişlerimiz ve çıkışlarımız da keskin çizgiler ile daha net hale getirilmiş. Araka panelde bulunan difüzör de yeni Ford Mustang GT için ayrı bir hava katıyor. Aracın yayınlanan özel tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler