Salı, Nisan 16, 2024

Format Sonrasında İhtiyaç Duyduğunuz Uygulamaları Tek Tıkla Kurun: Ninite!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hepimiz belirli aralıklarla bilgisayarlarımıza format atma gereği duyarız, her ne kadar keyifli ve iyi hissettiren bir durum olsa da yeni işletim sistemi kurduktan sonra yüklememiz gereken onca yazılım çoğu zaman eziyet olur bizler için. Eğer sizde bilgisayarınıza yeniden bir işletim kurduktan sonra tek tek uygulama kurma eziyetini çekiyorsanız artık bu makale sayesinde buna bir son verebileceksiniz.

Ninite isimli bir Windows aplikasyonu sizler için bilgisayarınızda ihtiyaç duyduğunuz tüm aplikasyonları tek bir tıklama ile anında kuruyor. Peki bunu nasıl başarabiliyor; Ninite’nin resmi web sitesine girdikten sonra ihtiyacınız olan uygulamaları tek tek seçtikten sonra Ninite uygulamasını indiriyorsunuz.

ninite.com edited
Format Sonrasında İhtiyaç Duyduğunuz Uygulamaları Tek Tıkla Kurun: Ninite! 2

İnternet tarayıcıları, mesajlaşma uygulamaları, yazılım geliştirme araçları, dosya sıkıştırma aplikasyonları, ücretsiz resim düzenleme uygulamaları ve bir çok yazılımı tek bir dokunuş ile yeni işletim sistemi kurduğunuz bilgisayarınıza rahatlıkla kurabilirsiniz.

Ücretsiz bir araç olan Ninite’nin aynı zamanda ücretli ve daha gelişmiş bir versiyonu olan Ninite Pro yazılımı da mevut; çoklu makine sahipleri için geliştirilen Pro versiyonunu tek bir bilgisayar içinde kullanabilirsiniz fakat Ninite Pro sürümünü yalnızca kişisel bilgisayarınızda kullanabilmek için aylık 1 Dolar ücret ödemeniz gerektiğinin altını çizmek isterim.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler