Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Fornite’a Star Wars’tan Bir Karakter Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fortnite‘a, Star Wars‘dan bir karakter gelecek. Fortnite, son yıllarda en çok oynanan Multiplayer oyunlardan biri diyebiliriz. Epic Games, oyunu her zaman güncel tutuyor ve her zaman yeni karakterler ekliyor. Bundan dolayı da oyunun kitlesi daha da çoğalıyor ve oyun bu kadar yüksek sıralarda olmayı başarıyor.

fortnite 2

Oyuna gelen Battle Pass’ler ve benzeri sistemler sayesinde oyun her zaman daha fazla kullanıcı çekiyor. Fortnite, ilk çıktığı zaman çok da popüler olamamıştı. Şu anda ise oyun rekorlar kırıyor. Oyunun yeni sezonunda ise oyuna Star Wars evreninden bir karakter geliyor.

Fortnite’a Hangi Star Wars Karakteri Gelecek ?

Epic Games, Fortnite‘a bir Star Wars karakteri getirecek. Şirket, bu karakterin duyurusunu bir video fragman ile yaptı. Bu Star Wars karakteri oyuna sezonun sonlarına doğru geliyor. Fortnite‘a gelecek bu Star Wars karakteri ise Ahsoka Tano olacak.

fortnite 3

Ahsoka Tano karakteri oyuna 25 Ağustos’ta gelecek. Bu karakterin yakında bir dizisi çıkacak. Bu dizi de karakterin oyuna ekleneceği tarihin yakın bir tarihinde 22 Ağustos’ta izleyiciyle buluşacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler