Perşembe, Nisan 25, 2024

Fortnite Çıldırmış! Dünya Kupası İçin 100 Milyon Dolar Ödül Dağıtacaklar

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games tarafından geliştirilen ve çok kısa süre içerisinde büyük oyuncu kitlesine ulaşan Fortnite, bu avantajı elinde tutmak için tam 100 milyon dolar ödüllü Dünya Kupası etkinliği hazırlıyor. Tarafımıza gönderilen basın bülteninde bütçeyi görünce işi ne kadar ciddiye aldıklarını ve tüm ülkelerdeki oyuncuları ne kadar dikkate aldıklarını görmüş olduk. Peki Fortnite Dünya Kupası ne zaman başlıyor?

İlk Dünya Kupası Elemeleri 13 Nisan’da Başlıyor

Fortnite gerçekleştireceği Dünya Kupası etkinliğini 2019 senesi boyunca sürdürecek. Yani 100 milyon dolar ödülü bir seferde dağıtmayacak. İlk elemeler 13 Nisan ile 16 Haziran tarihleri arasında başlayacağı gibi, bu turnuvanın kazananı 1 milyon dolarlık ödül için yarışmış olacak.

Asıl Fortnite Dünya Kupası etkinliği ise 26-28 Temmuz tarihleri arasında başlayacak. Bu tarihler arasında gerçekleşecek olan turnuva sonucunda oyuncular toplamda 30 milyon dolar ödül için yarışmış olacaklar.

10 hafta boyunca Çevrimiçi Açık elemeler ile başlayacak olan turnuva, elemelerin her haftasında gerekli koşulları sağlayan oyuncuları bir araya getirecek. Eğer imkanınız varsa ve Fortnite’ı uzun süredir oynamaya devam ediyorsanız kendinize güvenin ve bu turnuvaya katılın. Bazen her şey göründüğünden zor olmayabiliyor. Siz kendinize güvenin, en azından denemiş olursunuz. Bu arada turnuvaya katılım tamamen ücretsiz.

fornite dunya kupasi

En İyi 100 Tekli Oyuncu New York’a Gidiyor

Fortnite Dünya Kupası’na katıldınız ve iyi gidiyorsunuz. Bir baktınız ki en iyi 100 tekil oyuncu arasına kaldınız. İşte o zaman Fortnite Türkiye sizi 26-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan 30 milyon dolar havuzlu New York’taki etkinliğine davet edecek. Eğer hak kazanabilirseniz merak etmeyin masraflarınız da yine Epic Games tarafından karşılanıyor.

Önemli Not: Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanan her bir oyuncu en az 50 bin dolar kazanmayı garantilemiş oluyor. Ayrıca Tekli Şampiyon kategorisinden de başarılı olursanız, 3 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi oluyorsunuz.

fornite dunya kupasi 002

Fortnite Dünya Kupası’na Katılım Şartları

Turnuvaya katılmak isteyen oyuncuların en az 13 yaşında olması gerekmektedir. 13 ve 17 yaş arasındaki kişilerin ebeveynlerinden veya yasal velisinden izin alması zorunlu. 18 yaşınızı geçtiyseniz zaten kendi isteğiniz ile katılım gerçekleştirebiliyorsunuz.

Ayrıca oyuncuların kendileri tarafından yarışmaya kaydedilen Epic hesaplarında hiçbir hile, kötü itibar veya ihlal sorunları olmaması gerekiyor. Eğer turnuvaya katılacağınız tarihte ceza aldıysanız, cezanız bitmeden de turnuvaya katılım sağlayamıyorsunuz.

Ne diyelim, umarım Türkiye’den Fortnite Dünya Kupası’na katılım yüksek olur ve Dünya genelinde büyük dereceler elde ederiz. Oyun konusunda şimdiki genç arkadaşlarımıza güvenimiz tam canım 🙂

Eğer daha önceden Fortnite oynamadıysanız, veya çok iyi oynadığınızı düşünüyorsanız aşağıdaki videoya bir göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler