Cuma, Nisan 19, 2024

Fotoğraf Düzenleme Uygulaması Snapseed 100 Milyon İndirmeye Ulaştı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mobil platformdaki en iyi fotoğraf düzenleme uygulamalarından birisi olan Snapseed 100 milyon indirmeye ulaştı. 

Geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen ve Google tarafından geliştirilen Snapseed tüm cihazlarda yerini almıştı. Oldukça farklı özellikleri ile dikkat çeken Snapseed’in çok kapsamlı olması da diğer fotoğraf uygulamalarını gözden çıkartmaya yetiyordu.

Uygulamayı uzunca süredir kullanan birisi olarak başka bir uygulama ihtiyacı hiç çekmedim. İçerisinde birbirinden farklı onlarca filtre bulunan Snapseed; iyileştirme, perspektif, beyaz dengesi, ton kontrastı, eskitme, portre, lens bulanıklığı, çift pozlama, vinyet gibi birbirinden farklı 28 kategoride ayar ve değişiklik yapma imkanı sunuyor.

snapseed

Tüm bunlar beraberinde bu kadar indirmeyide getirdi. Google’ın geliştirdiği Snapseed son zamanlarda popülaritesini artırırdı ve 100 milyon indirme sayısınada ulaştı. Snapseed’in bu başarısı artık daha fazla göz önünde olacağınıda belirtiyor. Tabi diğer fotoğraf uygulamalarından çılgınca adımlar gelmezse

100 Milyon indirmeye ulaşan Snapseed’ şuanda mobil platformdaki en ünlü fotoğraf uygulaması diyebiliriz. Hem Android hemde iOS işletim sistemine sahip cihazlarda indirilme olanağı sunan Snapseed’i iOS için buradan, Android içinse buradan indirebilirsiniz. Bakalım Snapseed daha ne gibi başarılara imza atacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler