Perşembe, Nisan 25, 2024

Önümüzdeki Hafta A101 Marketlerine Honor 8A Modeli Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Perakende satış mağazası zinciri A101, önümüzdeki hafta içerisinde uygun fiyatlı Honor 8A modelini tüm marketlerinde satışa sunacak.

Honor 8A Teknik Özellikleri

Honor 8A, 1440 x 720 piksel çözünürlüğünde 6.09 inç büyüklüğünde su damlası adı verilen bir çentik ile beraber geliyor. Gücünü MediaTek Helio P35 yonga setinden alan akıllı telefona 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 13 megapiksel çözünürlüğünde f/1.8 diyafram açıklığında bir adet arka kamerası bulunurken, ön tarafında ise 8 megapiksel çözünürlüğe sahip bir adet selfie kamerası bulunuyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkan cihaz, 3.020mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapıyor. Ayrıca arka tarafında parmak izi okuyucusu ve ön tarafındaki kamerası sayesinde de yüz tanıma teknolojiside bulunuyor. 

honor

Fiyat etiketine bakıldığında ise Honor 8A’nın 2 yıl garantisi ile beraber 21 Mart tarihi itibariyle tüm A101 marketlerinde 1.299 TL fiyat etiketi ile beraber satılacak. Getirilen bu cihazların stoklarla sınırlı olduğunu belirtelim eğer satın almak isterseniz elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler