Cuma, Nisan 19, 2024

Xiaomi, 10.000mAh Kapasiteye Sahip Hızlı Şarj Destekli Yeni Powerbank Modelini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji firması olan Xiaomi, geçtiğimiz ocak ayında 20.000mAh kapasiteli ve hızlı şarj destekli powerbank modeli Mi Powerbank 3 Pro’yu duyurmuştu. Bu modelin üzerinden kısa bir süre geçmişken firma Mi Powerbank 3 adını verdiği yeni bir modeli daha duyurdu.

Mi Powerbank 3 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Xiaomi Mi Powerbank 3 yeni özellikleri beraberinde getirse de tasarım olarak hiç değişmediği görülüyor. Yeni modelde peki değişen şeyler neler diye soracak olursanız, en önemlisi 18W destekli USB Type-C bağlantı noktasını barındırması olduğunu söyleyebiliriz. Böylelikle powerbank üzerinde bulunan çıkış sayısı üçe çıkmış oldu.

Pil seviyesini gösteren dört beyaz LED ışığı sayesinde şarj istasyonunuzun şarj durumunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca Mi Powerbank 3, yüksek voltaj, yüksek akım ve aşırı şarj gibi farklı koruma çeşitlerine sahip. Üzerinde bulunan USB Type A girişi 18W hızlı şarjı destekliyor yani hem şarj istasyonunuzu hem de bağlamış olduğunuz cihazları hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. 

Ekran Alıntısı 2

Gümüş ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile Mi.com üzerinde 18 Mart itibariyle ön siparişe açılacak olan modelin, satış fiyatı ise firma tarafından 19 dolar olarak belirlenmiş. Ülkemizde de faaliyet gösteren Xiaomi’nin bu yeni ürününü Türkiye pazarında da satışa sunmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler