Pazar, Ekim 6, 2024

FPS Düşürmeyen Kayıt Programı (En İyileri)

FPS düşürmeyen kayıt programı özellikle yayın hayatının başında olan Streamer’lar tarafından merak edilen bir konudur. Çünkü bazı programlar, ekran kaydı esnasında FPS drop ve aşırı ısınma gibi sorunlara neden olmakta. Eğer siz de yayın yaparken FPS’ini etkilemeyen ve akıcı şekilde kayıt alan bir program arıyorsanız, gelin hep beraber inceleyelim…

EaseUS RecExperts

EaseUS RecExperts, kastırmayan kayıt programları arasında yer almakta. Ayrıca kullanım kolaylığı ve ihtiyacınız olan her şeyi sunmakta.  Sadece standart bir ekran kayıt etme programı olmadan kameralı ekran videoları yakalama seçeneği de sunmakta. İsterseniz full ekran kaydı da alabilirsiniz.

Programın lisanslı ve lisanssız iki ayrı sürümü mevcut olup, lisanssız olan da gereksinimleri karşılar özelliğe sahip bulunuyor. Video ekran yakalamalarında MP4, FLV, MOV ve GIF dahil farklı seçenekleri kayıt edebilmekte. Şayet Video yakalamaları ise 60 FPS’ye kadar gerçekleştirilebilmekte.

Resmi web sitesi için tıklayın.

MiniTool Movie Maker 4.0

FPS düşürmeyen kayıt programı listesine alınabilecek bir diğer seçenek de MiniTool MovieMaker 4.0’dır. Bu uygulama özellikle yeni başlayan yayıncılar ve yarı profesyonel olan kullanıcılar için uygun özelliklere sahip.

Uygulama animasyon öğeleri özelliği ile profesoynle şekilde kaliteli videolar oluşturmaya yardım etmektedir. Bunun yanı sıra geçiş modu ve efekti seçmenize de olanak tanımaktadır. Profesyonel 3D LUT, yaratıcı filtreler ve keşfedebileceğiniz farklı özellikleri de yer almaktadır.

Kastırmayan kayıt programları arasında bu uygulama, aynı zamanda düşük sistemli bilgisayarlarda da rahatlıkla kullanılmaktadır.

Resmi web sitesi için tıklayın.

Camtasia

Farklı programlara açıksanız, fps düşürmeyen kayıt programı arasında Camtasia da yer almaktadır. Bu uygulama günümüzde en çok indirilen uygulamalar arasındadır. Sadece ekran kaydı değil, aynı zamanda video düzenleme özelliği de bulunmaktadır

BENZER:  Klavyede Dolar İşareti ($) Nasıl Yapılır? [Tarihçe, Kısayollar ve Alternatif Yöntemler]
FPS Düşürmeyen Kayıt Programı En İyileri
FPS Düşürmeyen Kayıt Programı (En İyileri)

Çekilen videoları belirli şablonlar kullanarak düzenleyebilme ve sürükle-bırak yapısıyla efekt ekleyebilme özellikleri bulunmaktadır. Oluşturulan videolar da ayrıca yayınlanabilmektedir

Tüm bunların dışında yeşil ekran desteği de sunmaktadır. Böylece videoları dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Resmi web sitesi için tıklayın.

Bandicam

Neredeyse herkesin bildiği ekran kayıt programlarından birisi de, Bandicam’dır. Hızlı yapısı, düşük boyutu ve amaca uygun özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilmektedir.

Ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki sürümü bulunmaktadır. Ücretsiz sürümü iş için kullanışlı olurken, kayıt üzerinde oynama yapma, kayıt hızı kalitesi tarzı ayarlamalar da yapılabilmektedir.

Ayrıca web cam desteği de sağlamaktadır. Böylece ekranın dilediğiniz köşesine kamera görüntüsünü ekleyebilirsiniz.

Resmi web sitesi için tıklayın.

Movavi Screen Recorder

Movavi Screen Recorder, FPS düşürmeyen ekran kayıt programları arasında yer alan bir diğer program. Özellikle Türkçe dil desteği olan bir program arıyorsanız, sizin için oldukça işlevsel olacaktır diyebiliriz.

Özelliklerini incelediğimiz zaman hızlı olduğu, pratik şekilde kullanım görebildiği ve kayıt sırasında kalite kaydı olmadan çok sayıda format türünde kayıt yapma imkânı verdiği görülmekte. Üstelik program kullanıcılara ekranın istedikleri yerini seçerek kaydetme imkânı da vermekte.

Bunun dışında farklı çok sayıda kaynaktan ses kaydı gerçekleştirme imkânı da mümkün. Skype kayıtları da bu uygulama ile sağlanabilmekte.

Resmi web sitesi için tıklayın.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler