Cuma, Nisan 19, 2024

Galaxy Buds 2’nin Avrupa Fiyatlandırması Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un Unpacked 2021 lansmanına tam 10 gün kala şirketin yeni nesil cihazları hakkında sızıntılar internete düşmeye devam ediyor, bildiğiniz üzere ne zaman bir teknoloji şirketinin lansmanına sayılı günler kalsa şirketin lansmanda tanıtacağı ürünler hakkında önceden bilgi sahibi oluyoruz. 11 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Unpacked etkinliğinde tanıtılacaklar listesinde yer alan Samsung Galaxy Buds 2 kulaklığının Avrupa bölgesi için fiyatlandırmaları sızdırıldı.

Yeni Samsung Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklığı, minimal bir tasarıma ve parlak bir kaplamada yeni bir renk şemasına sahip olacak. Yeni kulaklığın en önemli özelliklerinden bir tanesi daha iyi Aktif Gürültü Engelleme sunabilmek için iki mikrofona sahip olması. Galaxy Buds 2 Beyaz, Siyah, Mor ve Yeşil renk seçenekleriyle sunulacak.

Yeni nesil Galaxy Buds kulaklıkların tasarımlarındaki en radikal değişim Google’ın Pixel Buds kulaklıklarında ve Apple’ın AirPods Max modelinde görmeye alışık olduğumuz ikili renk tonlama. Kulaklığın kutusu beyaz renkte gelirken içerisi ve kulaklıklar seçtiğiniz renk ile birlikte gelecek. Örneğin yeşil renkte bir Galaxy Buds 2 satın aldınız, kutu beyazken kutunun iç kısmı ve kulaklıklar yeşil renkte gelecek.

Kasa 2.5W kablosuz şarj desteği sunacak ve 500 mAh batarya ile birlikte, Buds 2’nin her bir kulaklıkları ise 60 mAh batarya ile gelecekler. Bu durum önceki nesille kıyaslandığın büyük bir yükseltme. Önceki model 270 mAh batarya ile birlikte geliyordu ancak kulaklıkların her biri de 85 mAh bataryaya sahipti, kutunun pili yükseltilirken kulaklıkların bataryası düşüşe uğramış durumda. Galaxy Buds 2, Aktif Gürültü Engelleme modunda (ANC) ile 20 saat kullanım serisi ve ANC olmadan 29 saat oynatma süresi sunacak. Galaxy Buds 2’nin 170 Euro civarında perakende satış yapması bekleniyor. Fiyatlandırma piyasaya göre değişiklik gösterecektir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler