Cuma, Nisan 19, 2024

Galaxy Note 10 Lite için Android 11 Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç gün önce Samsung, Galaxy Note 10 cihazlarına ve diğer amiral gemisi cihazlarına Android 11 tabanlı OneUI 3.0 güncellemesini sunmaya başladı. Ve şimdi, Samsung OneUI 3.0 güncellemesini uygulamaya yeni başladığı için Note 10 Lite kullanıcılarının Android’in en son sürümünün tadına bakma zamanı geldi.

Android 11 işletim sistemi tabanlı OneUI 3.0 güncellemesi, N770FXXU7DUA8 ürün yazılımı sürüm numarasını taşıyor ve şu anda Fransa’daki Note 10 Lite kullanıcıları için indirilmeye mevcut durumda. Yine de, güncellemenin dünyadaki diğer tüm Note 10 Lite kullanıcıları için indirilebilir olması için bir kaç gün beklememiz gerekecek.

Samsung OneUI 3.0 Android 11
Galaxy Note 10 Lite için Android 11 Yayınlandı! 2

OneUI 3.0 güncellemesi ile birlikte Kişiler, Telefon, Galeri gibi bazı son kullanıcılara hitap eden uygulamalarda görsel değişiklikler geliyor. Bunun dışında güncelleme, ekranı, ek kamera filtrelerini ve daha fazlasını kapatmak için çift dokunma özelliğini de sunuyor. Android Ocak 2021 güvenlik yaması da güncellemede kullanıcılara verilen bir diğer önemli özelliklerden bir tanesi

Galaxy Note10 Plus’ın yanı sıra Android 11 güncellemesi, Samsung’un orta sınıf akıllı telefonlarından bazıları için de indirilmeye mevcut olacak. Bu arada, Ayarlar> Yazılım güncelleme sekmesine giderek Note10 Plus akıllı telefonunuzda güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler