Cuma, Nisan 26, 2024

Motorola, “Tam Kablosuz Şarj” Teknolojisini Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geride bıraktığımız Cuma günü, Xiaomi’nin yeni uzun mesafe kablosuz şarj teknolojisi hakkında bir lansman yayınlandı ve bu tanıtılan teknoloji herkesi büyüledi, adeta bir bilim kurgu filminden çıkıp gelen video herkesi şaşkına çevirdi. Buna istinaden Çin’deki bir Motorola yöneticisi, Motorola’nın Motorola One Hyper adlı teknolojinin Xiaomi beyciğimin tanıttığı teknolojinin kendine ait versiyonunu gösteren bir video yayınladı.

Videoda, vericiden 100 santimetreden fazla uzakta şarj olan iki Motorola Edge akıllı telefon gösteriliyor ve ayrıca, muhtemelen vücut kısmının yanmasını önlemek için, şarj cihazı ile cihaz arasında kullanıcının elini algıladığında kapanan vericiyi de kolayca görüyoruz.

Xiaomi gibi Motorola da bir çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi vermedi, ancak Motorola yöneticisi Weibo’da hayranların teknolojiyi gelecekteki Motorola Edge cihazlarında görmek isteyip istemediğini soruyordu. Sızıntı yapan JimmyisPromo’ya göre, Apple da bu teknoloji üzerinde çalışıyor ve geleceğin gerçekten tamamen kablosuz olduğunu gösteriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler