Çarşamba, Nisan 24, 2024

Galaxy Note 7 Dayanıklılık, Düşürme ve Su Testi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung‘un yeni amiral gemisi dünya genelinde yavaş yavaş kullanıcılar tarafından kullanılmaya başlarken, dayanıklılık testleri de hızlı bir şekilde başladı. Bu sefer Samsung Galaxy Note 7‘nin düşürme, dayanıklılık ve su testi gerçekleştirildi.

Her Türlü İşkenceye Tabii Tutuldu

Samsung Galaxy Note 7 için gerçekleştirilen düşürme, suya dayanıklılık ve çekiçle darbe testleri ile ön plana çıkıyor. Cihazda Corning Gorilla Glass 5 teknolojisi bulunduğu gibi, geçen sene piyasaya sürülen Galaxy serileri ile karşılaştırıldığında çok daha iyi sonuçlar elde ediliyor. Birazdan aşağıda izleyeceğiniz dayanıklılık testlerinde özellikle suya atılıp suyun altında mesaj gönderme, yazı yazma ve menüde gezinme işlemleri dikkatleri üzerine çekiyor.

Yayınlanan test videolarını ve Galaxy Note 7‘nin ne kadar dayanıklı olduğunu aşağıdaki videoyu izledikten sonra karar verebilirsiniz. Zira bu testler telefonu almak isteyen kullanıcılar için yönlendirici olacaktır. Ayrıca şuanda cihazın Türkiye satış fiyatının 3599 TL’den başlayan fiyatlarla olduğunu belirtelim.

 

Suya Dayanıklılık Testi

 

 

Kırılma ve Çizilme Testi

 

 

Düşürme Testi

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler