Perşembe, Mart 28, 2024

Galaxy Note 7’yi İade Etmeyenler Cihazı Kullanamayacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung bir kaç ay önce piyasaya sürdüğü Galaxy Note 7 cihazlarında yaşanan patlamalardan sonra özür dilemiş ve telefonların piyasadan kaldırılacağını duyurmuştu. Ancak Note 7‘yi iade etmeyecek kişileri kötü bir sürpriz bekliyor. Bundan böyle GSM operatörleri Note 7‘lere bağlantı sağlamayacak.

Note 7’lerin GSM Bağlantısı Kesiliyor

Galaxy Note 7 cihazlarını iade etmemekte direnen müşterilere karşı Samsung yeni bir önlem alıyor. Tüm GSM operatörleri ile bir anlaşma yapmaya hazırlanan Samsung, böylece Note 7 cihazların tüm GSM bağlantısını ve internet bağlantılarını kesecek.

Batarya skandalından sonra firmanın başı ağrımaya devam ettiği için bu izleri ortadan kaldırmak epey sancılı olacak. Sonuçta hala Note 7‘yi kullanmaya devam eden binlerce kişi var. Hatta bu cihazı “hatıra olsun, yarın bir gün muhabbetini yaparız.” düşüncesinde kullanan pek çok insan var.

galaxy-note-7-gsm-baglantisi-sona-eriyor-001
Söz konusu Galaxy Note 7‘lerin şimdi mobil ağ servisleri ile olan tüm bağlantıları kesileceği gibi, bu uygulama 18 Kasım tarihinde ilk olarak Yeni Zelanda‘da başlayacak. Karar yürürlüğe girdikten sonra hiçbir Note 7 GSM operatörleri ile mesaj, arama ve internet hizmetlerinden faydalanamayacak.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler