Cuma, Nisan 26, 2024

Galaxy S21’de Ekran Altı Kamera Olmayacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok sayıda teknoloji uzmanları, ekran altı özçekim kamera teknolojisinin nihayet gelecek yıl akıllı telefon ve tablet sektöründe ana akım haline geleceği görüşünü savunuyorlar ve tahmin gerçeğe dönüşebilirken, Samsung teknolojiyi yaklaşmakta olan amiral gemisi serisi Galaxy S21‘de veya şirketin piyasaya süreceği telefon her neyse, bu teknolojiyi yeni cihazlarında kullanmaya hazır değil. Güney Koreli haber kuruluşu The Elec tarafından yayınlanan bir habere göre, durumlar bu şekilde.

Haber kaynağı, ekran altı özçekim kamera teknolojisinin yaklaşan Galaxy S21’e yetişememesinin arkasındaki nedenin, teknolojinin düşük üretim verimi sunduğunu söylüyor.

Bununla birlikte, işin iyi yanı, şirketin önümüzdeki yıl teknolojiyi tanıtmak için bir planı var – ancak S21 yerine, ekran altı özçekim kamerası ilk olarak, ikincisinde piyasaya sürülmesi planlanan Galaxy Z Fold 3‘te piyasaya sürülecek. Kore haber kaynağına göre Z Fold 3, ekran altı özçekim kamera teknolojisine sahip ilk Samsung cihazı olacak.

Akıllı telefonun tıpkı selefi gibi arkada dörtlü kamera kurulumuna sahip olduğu söyleniyor. Ancak S21, bir telefotoya sahip olan S20’nin aksine iki telefoto kameraya sahip olacak. Daha spesifik olmak gerekirse, S20, 12 MP ultra geniş açılı, 180 MP geniş açılı, 10 MP 3x optik yakınlaştırmalı telefotoya ve 5x’ten fazla optik yakınlaştırmalı periskop tipi telefotoya sahip olacak. S20’nin halefinin 40MP özçekim kamerası olacağı bildiriliyor.

Galaxy S21 serisindeki en pahalı model olan S21 Ultra’nın 1.400 dolara mal olması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler