Perşembe, Nisan 25, 2024

Google Pixel 5’in Muhteşem Kamera Özellikleri!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet ve yazılım devi Google, 1 Ekim itibari ile Google Pixel 5‘i tanıttı. 5G teknolojisine sahip olan ve yalnızca 699 Amerikan Doları fiyatı ile satışa çıktı ve kamera konusunda muhteşem özellikleri sunuyor ve bu yazımızda Google Pixel 5’in kamera detaylarına bakacağız.

  • Ultra harika çekimler için ultra geniş lens: Standart arka kameranın yanı sıra yeni bir ultra geniş lens ile tüm kadrajı yakalayabileceksiniz. Ve Google’ın yazılım büyüsü sayesinde, en yeni Pikseller hala Süper Yeniden Yakınlaştırma özelliğine sahip. Böylece ister yakınlaştırıyor ister uzaklaştırıyor olun, keskin ayrıntılar ve nefes kesici görüntüler elde edersiniz.
  • Cinematic Pan ile daha iyi videolar: Pixel 4a (5G) ve Pixel 5, Hollywood yönetmenlerinin kullandığı ekipmandan esinlenen ultra düz kaydırma ile videolarınıza profesyonel bir görünüm sağlayan Cinematic Pan ile birlikte geliyor.
  • Portre Modunda Gece Görüşü: Gece Görüşü şu anda size düşük ışıkta muhteşem fotoğraflar ve hatta astrofotografi ile Samanyolu’nda çekim yapma olanağı sağlar. Şimdi, bu telefonlar, Portrelerde son derece düşük ışıkta bile güzel bir şekilde bulanık arka planlar yakalamak için Gece Görüşünün gücünü Portre Moduna getiriyor.
  • Portre Işığı: Pixel 4a (5G) ve Pixel 5’teki Portre Modu, arka planı sanatsal bir bulanıklığa dönüşürken nesnenize odaklanan güzel portreler çekmenize olanak tanır. Işık düzgün değilse, Pixel’iniz konularınızı aydınlatmak için fazladan ışık verebilir.
  • Google Fotoğraflar’da yeni düzenleyici: Portrenizi çektikten sonra bile, Google Fotoğraflar, yeni ve daha yararlı Google Fotoğraflar düzenleyicisinde Portre Işığı ile portre ışıklarınıza stüdyo kalitesinde ışık eklemenize yardımcı olabilir.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler