Perşembe, Nisan 25, 2024

Google Pixel 5 Nihayet Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google bugün resmi olarak Pixel 5 akıllı telefonunu duyurdu. Pixel 5 ile Google, birinci sınıf orta sınıf pazarı hedefliyor.

Google Pixel 5, harika görsel deneyimi için 90 Hz yenileme hızına sahip 6 inç OLED HDR ekrana sahiptir. Mükemmel günlük performans sunmak için Pixel 5, Qualcomm Snapdragon 765G işlemci, 8 GB RAM ve 128 GB depolama ile destekleniyor.

Pixel 5, arkasında çift kamera kurulumuyla birlikte geliyor. OIS desteğine sahip 12,2 MP çift pikselli ana kamera ve 16 MP Ultra geniş açılı kamera, tüm aydınlatma koşullarında harika fotoğraflar çekmenize olanak tanır. Google, Pixel 5’te sunulacak yeni kamera özelliklerini de ek olarak duyurdu.

Üzücü haber: 4080 mAh batarya

Ne yazık ki, Google Pixel 5 yalnızca 4080 mAh pil ile geliyor. Tam şarj olduktan sonra yalnızca bir gün dayanmasını bekleyebilirsiniz. Pixel 5 ayrıca kablosuz şarj ile birlikte ters kablosuz şarj teknolojisini de destekliyor.

Pixel 5 5G fiyat olarak 699 dolara mal olacak ve bugün ön sipariş verebilirsiniz. Pixel 5’i satın aldığınızda, 3 aylık Stadia ve YouTube Premium deneme, Google One ile 3 ay için 100 GB depolama ve Play Puanlarında Google Play Pass ve Gold / Silver Durumuna da sahip olacaksınız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler