Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Galaxy S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max Pil Karşılaştırması!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, yapay zeka destekli yeni akıllı telefonlarını kısa süre önce tanıttı. Yeni serinin içerisinde yer alan en iddialı model ise Samsung Galaxy S24 Ultra olmuştu. Tam bir amiral gemisi olan akıllı telefonun en büyük rakibi ise iPhone 15 Pro Max. Tabii ki iki model için karşılaştırmalar da başladı. İki kral, Samsung Galaxy S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max pil testinde karşı karşıya geldi.

Samsung Galaxy S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max Pil Testinde Kim Önde?

Test için detaylara geçmeden önce telefonların batarya kapasitelerini bir hatırlayalım istiyorum. Burada öne çıkan model olan Galaxy S24 Ultra 5.000 mAh değerinde bataryaya sahip. Her ne kadar Apple açıklamamış olsa da iPhone 15 Pro Max içerisinde de 4.441 mAh kapasitesinde pil olduğunu biliyoruz.

XEETECHCARE tarafından yapılan testte geçecek olursak, arada bir uçurum olmadığını görmekteyiz. Ama bir birinci var. O da yeni tanıtılan Samsung Galaxy S24 Ultra. Samsung’un akıllı telefonu 10 saat 59 dakikalık pil süresi sunuyor.

Buna karşılık iPhone 15 Pro Max modeli ise 10 saat 20 dakikalık bir pil süresi sunuyor.

Her iki telefonun da performansı iddialı. Zira eski amiral gemisi modeli olan Samsung Galaxy S23 Ultra, aynı test sırasında 8 saat 10 dakikalık bir pil dayanma süresi sunuyor.

Arada ciddi bir fark olduğu net. Yeni akıllı telefonlar çok daha iddialı skorlarıyla öne çıkmakta. Burada kapasitesi düşük olsa da başa baş bir derece sunan iPhone modeli için iOS artısını da unutmamız gerektiğini belirtelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler