Cuma, Mart 29, 2024

Galaxy S8 Çıkış Tarihi Belli Oldu: 7 Nisan !

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un en çok tutulan modelleri olan Galaxy serisinin yeni amiral gemisi Galaxy S8 7 Nisanda önsiparişe sunulacak. Daha önce Samsung Galaxy S8 modelini 29 Martta tanıtacağını açıklamıştı. Koreli şirket ilk olarak cihazı Güney Kore de satışa sunacak, daha sonra diğer pazarlara inecek.

Tanıtım tarihi netleşti

29 Martta özel bir etkinlikle tanıtılacak olan Galaxy S8 7 Nisan da Güney Kore de ön siparişe çıkacak. Diğer ülkelerde ön siparişe çıkacağı ve raflara geleceği tarih net olarak bilinmiyorken şirketin Nisan ayında tüm pazarlara giriş yapmak istediğini yakın kaynaklardan duyuyoruz. 17 Nisanda ön sipariş sonlandıktan sonra 21 Nisanda satışa çıkması bekleniyor. 

Şirketin Avrupa ve Amerika da ne zaman satışa çıkacağı elbette alacağı talep ile de orantılı olacak. Her ne kadar şirket 1 ay içinde tüm pazarlarda yer almak istese de ön sipariş sürecinde beklenilenden fazla ilgi gelir ve talep artarsa stok sıkıntısından dolayı ikincil ülkeler Galaxy S8 için biraz bekleyebilir.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler