Salı, Nisan 23, 2024

Galaxy Z Fold 2 Çoklu Görev Modunda Nasıl Çalışıyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, 1 Eylül 2020’de bir Unpacked 2 Etkinliği düzenleyecek ve resmi olarak Samsung Galaxy Z Fold 2’yi bu etkinlikte piyasaya sürecek ve o zamana kadar telefonla ilgili çok az uygulamalı inceleme var. Bununla birlikte, YouTube kanalı Jimmy Has Promo, Samsung Galaxy Z Fold 2 uygulamalı videolarını bir aydan fazla bir süredir yayınlıyor ve bugün, el cihazının çoklu görev özelliklerine ve Flex Moduna odaklanan başka bir video ekledi.

Videoyu izlemek istemeyen kişiler özet geçelim; video temel olarak Galaxy Z Fold 2 katlanabilen bir yapıya sahip olması ile birlikte kullanıcılara ne tür bir deneyim katıyor? Kullanıcıların ne tür bir kullanım yapabiliyor temel olarak bunları gösteriyor.

Videonun ilk hareketi, telefonu hafif katladığınız zaman kamera uygulamasında ne hale geldiğidir. Telefonu hafif bir katlama yaptığınız zaman ekran ikiye bölünüyor ve sol tarafında en son çektiğiniz fotoğraf sağ tarafında ise kamera uygulaması konumlandırılıyor. Ayrıca yine cihazı kamera uygulamasında büktüğünüz zaman kapak kısmında kalan ekrandan kameranın açısını canlı bir biçimde görebiliyorsunuz.

Bunların haricinde daha bir çok özellik mevcut gerisini videodan inceleyebilirsiniz lakin aynı ekranda üç uygulamayı birden çalıştırabiliyor olmanız gerçekten harika. Alt kısımda YouTube, sol üstte Twitter ve sağ üstte ise Facebook’u kullanabilmek mobilite anlamında sosyal medya uzmanları için güzel bir cihaz seçimi olarak gözüküyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler