Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy M51 Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘u, sürekli piyasaya sürdüğü ara modelleri ile tanırız, durum öyledir ki Güney Koreli teknoloji devi yeni bir ara model olan Galaxy M51‘i piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Samsung’un yakında piyasaya çıkacak orta sınıf akıllı telefonu Galaxy M51 bugün çevrimiçi olarak sızdırıldı. Galaxy M51, harika izleme deneyimi için 6,7 inç Infinity-O Super AMOLED ekrana sahip olacak. Samsung, mükemmel pil ömrü sağlamak için bu akıllı telefonda 7000 mAh pil sunuyor. 25W Süper Hızlı Şarj özelliği de mevcut.

Kamera

Samsung Galaxy M51‘in arka tarafında dörtlü bir kamera kurulumu yer alıyor. 64 MP ana kamera, harika görüntüler yakalamanıza yardım edecek. 12 MP ultra geniş açılı kamera, 1230 derecelik görüntüler çekerken sizinle olacak. 5 MP derinlik kamerası, canlı odak senaryolarında yardımcı olacak ve 5 MP diğer kamera, bokeh efektli (portre) fotoğraflar çekerken size yardım edecek.

Her işinizi rahatça yapabilmeniz için cihaz gücünü Qualcomm’un Snapdragon 730 işlemcisinden alacak ve ek olarak 8GB Bellek (RAM) ile gelecek.

Samsung Galaxy M51’in bu hafta Hindistan’da 25.000 INR’den (375 USD) daha düşük bir fiyata piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler