Çarşamba, Mayıs 1, 2024

Galaxy Z Fold 3’ün S-Pen Kılıfı Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni nesil katlanabilen akıllı telefon modeli Galaxy Z Fold 3 ile bir devrim yaratıyor ki bu model ile birlikte ilk kez Samsung’un S-Pen kalemi bir katlanabilen akıllı telefon modeli tarafından desteklenecek ancak kalemi tıpkı Note serisinde olduğu gibi cihazın kasasında muhafaza edemeyeceksiniz lakin şirket bunun için özel bir kılıf piyasaya sürecek.

Samsung Electronics Üst Yöneticisi TM Roh, verdiği bir demeçte Galaxy Z Fold 3 katlanabilen akıllı telefon modellerinin S-Pen desteğine sahip olacağını paylaştı. Hatta verdiği demeçte bu model için özel bir S-Pen kaleminin de üretileceğini vurguladı ve bugün ise 91Mobiles S-Pen kılıfının görüntülerini internette paylaştı.

S-Pen destekli özel kılıfa baktığımı zaman, akıllı telefonun menteşesinin hizasına gelen bir yuvaya yerleştiriliyor olacak ve cihazı düz bir şekilde yerleştirmeyi imkansız hale getirirken, muhtemelen elinizde tutmayı daha güvenli hale getirecektir. Şu anlık bu konu hakkındaki bilgilerimiz bunlarla sınırlı, her şey 11 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan Unpacked 2021 etkinliğinde belli olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler