Çarşamba, Nisan 24, 2024

Gamescom 2021 Dijital Olarak Gerçekleşecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gamescom 2021 için organizatörler, hibrit bir şov yapmaya umutlanmalarına rağmen, 2021 yılında gerçekleşecek etkinliğin tüm hayranlar için ücretsiz olacak tamamen dijital bir etkinlik olacağını duyurdular. 25 Ağustos 2021‘de, Geoff Keighley ile ortaklaşa “Gamescom: Opening Night Live” gösterisi ile başlayacak olan tamamen dijital şov, “Gamescom Now” etkinliğinin haber odaklı kalbi ve “Gamescom Epix” adlı bir bölüme de yer verecek.”

Bu gizemli bölüm, Gamescom çevresindeki topluluğu basın bültenine göre “Gamescom evrenindeki eğlenceli, etkileşimli sosyal medya etkinlikleriyle” birleştirmek için ayarlanmıştır. Benzersiz ödüller kazanmak için puan toplayabileceğiniz için bu aktiviteler eğlenceden daha fazlası olacak.” olarak nitelendiriliyor

Başlangıçta Gamescom, geçen yıl yapmaya çalıştıkları gibi hibrit bir etkinlik düzenlemeyi planlamıştı, ancak organizatörler aşıların küresel olarak dağıtılmasına rağmen bunun için henüz çok erken olduğunu hissediyorlar.

Koelnmesse COO’su Oliver Frese basın açıklamasında verdiği demeçte, “Hibrit konsept ortaklar tarafından çok iyi karşılanmış olsa da, Gamescom’un sektördeki birçok şirket için hala çok erken geldiğini fark etmemiz gerekiyordu” dedi.

Frese, “işte bu yüzden bu yıl tamamen dijital bir Gamescom’a gidiyoruz ve yeterli hazırlık süresiyle, Ağustos 2021’in sonunda oyun topluluğuna daha da güçlü bir çevrimiçi etkinlik sunabileceğiz.” diye ekledi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler