Cumartesi, Nisan 27, 2024

GearBest Üzerinden Yılbaşı ve Kara Cuma Etkinliği Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden birisi olarak gösterilen GearBest için kara cuma ve yılbaşı etkinliği başlatıldı. Biz de normalde GearBest üzerinden alışveriş yaparak ürünleri yakından takip ediyoruz. Hem ucuz olduğu gibi, hem de Türkiye fiyatlarına göre faydalı olabiliyor. O yüzden bu etkinlikleri sizle de paylaşarak faydalanmanız için ufak bir rehber hazırlamak istedim.

GearBest Kara Cuma Nedir ?

Avrupa ve Amerika’da şöyle bir tabir vardır; Kara Cuma olarak adlandırılan günde insanlar firmalar tarafından büyük indirimler yapılarak büyük izdihamlara neden oluyor ve pek çok ürünü olduğundan çok daha ucuza alabiliyorlar. O yüzden hem çok karmaşık, hem çok indirimli, hem de milletin birbirini ezerek alışveriş yaptığı bu günlere kara cuma diyorlar. Şimdi bu indirim günleri internetteki satış sitelerinde yapıldığı gibi, 11.11.2016 tarihinde GearBest Kara Cuma için özel indirimler hazırlamış.

İhtiyacınız doğrultusunda aşağıdaki Kara Cuma içeriğinden ürünleri temin edebiliyorsunuz. Açıkçası fiyatlar ile aram çok iyi olduğu için detaylı ürünleri inceledim ve fiyatları diğer web siteleri ile karşılaştırdım. Ortalama olarak %20 ile %40 arasında bir indirim yapılmış.

gearbest-kara-cuma


İndirimde Neler Yapılıyor ?

GearBest şöyle bir şey yapmış; indirimleri sergilerken en ucuzdan en yüksek fiyata göre sıralayabildiğimiz gibi, isterseniz Christmas Gift bölümünden “sadece 25 dolar altındaki ürünleri sergile” veya “sadece 50 dolar üzerini göster” diyebiliyorsunuz. Böylece cebinizdeki paraya göre ürünlerin indirimlerinden faydalanabilirsiniz.

GearBest üzerinden alışveriş yaparken üye olmanız gerektiği gibi, Türkiye’ye ortalama 15 gün içerisinde gönderiliyor. Daha önceden bu web sitesi üzerinden mekanik bir klavye ve el feneri seti aldığımız için sıkıntısız elimize ulaşmıştı. Kargoları da sipariş verdikten sonra profilinizden nerede olduğunu kontrol edebiliyorsunuz. İndirimde ilginç olan 1 dolar ile 10 dolar arasında işe yarayacak çok fazla ürünün olması. O yüzden böyle etkinlikleri kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

gearbest-urun
GearBest Güvenilir mi ?

Bu tür siteler arasında AliExpress ve Amazon gibi devler de bulunuyor. Ancak GearBest kullanıcılarına şöyle bir garanti sunuyor; bir sipariş verdiniz diyelim ve 15 gün içerisinde size ulaşmadı. Kargonun da nerede olduğu hakkında bilginiz yok siteye girilmemiş. GearBest yönetimi tarafından sipariş verilen kişiye ödeme iadesi yapılıyor. O yüzden sipariş verdikten sonra sadece beklemeniz yeterlidir.

Şahsen ben de sipariş verdiğim için daha önceden GearBest‘i deneyimlemiş oldum. O yüzden Türkiye’deki kullanıcılara da tavsiye ediyorum. Ha tabii ki diğer siteleri de alternatif olarak değerlendirebilirsiniz. Ancak GearBest‘i de cepte bulundurmakta ve bu gibi özel indirimleri kaçırmamakta fayda var.

Site tarafından hazırlanan Christmas Gift sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sizlerin de incelemesini yapmamızı istediğiniz ürünler varsa aşağıdaki yorum bölümünden iletmenizi rica ediyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

6 YORUMLAR

  1. Hocam GearBest sitesini biliyorum hiç alışveriş yapmadım daha önceden ortalama 15 günde geliyor demişsiniz. Mesela telefon getirtebiliyor muyuz ?

    • Merhaba,

      GearBest sitesi üzerinden telefon siparişi verebiliyorsunuz ancak Türkiye’ye getirilemiyor. Diğer yurtdışı sitelerde de aynı durum söz konusudur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler