Cumartesi, Mayıs 4, 2024

GearBest’ten Mayıs Çılgınlığı İndirimleri Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin’den alışveriş yapılacağı zaman ilk akla gelen firmalar’dan birkaçı olan Gearbest yine bir indirim şöleni ile karşımızda. Gearbest Mayıs çılgınlığı indirimleri ile gönlümüzü çalmayı başardı. Mayıs çılgınlığı indirimlerinde elektronik ve bir çok alanda indirimleri bulunan Gearbest 22 Mayıs’tan 31 Mayıs’a kadar indirimleri devam edecek.

Mayıs Ayı İndirimlerinde Neler Var ? 

İndirim olan kategoriler arasında cep telefonları, tabletler, kullanıcı elektroniği, bilgisayar, network, elektrikli araçlar, mobil aksesuarlar ve hobi oyuncakları gibi birçok alanda gerçek indirimleri yapılıyor.

Gearbest madem güzel bir indirim yapmış bizde sizin için birkaç güzel ürün derledik. Eğer satın almak isterseniz ürünlerin hemen altlarındaki detaylardan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu indirimlerin yanı sıra markaların kuponlarını da kullanabilirsiniz.

gearbest kampanya

1-Akıllı Saat: NO.1 G6 Bluetooth saat

Uygun fiyata güzel görünen ve Bluetooth 4.o ile çalışan bir saat arıyorsanız 32$’lık fiyatı ile en ideal seçeneklerden birisi.

2-Kablosuz Güvenlik Kamerası: Xiaomi Mija 1080p Smart Ip Camera

Evinizde komplike olmayan basit kullanımı ve güzel bir arayüze sahip kablosuz ip kamera arıyorsanız 1080p çözünürlüğü ile gerçekten işinizi fazlasıyla görecektir. Xiaomi’nin kalitesi de işin içerisine girince 34$’ lık fiyatı, gece görüş özelliği ve 130 derece görüş açısı ile parasını sonuna kadar hak ediyor.

gearbest kampanya 2

3- Drone: 382 SKY PHANTOM Mini RC Quadcopter

Drone’lar çoğumuz için artık hobi oyuncağı olmaktan çıkıp oyuncak haline gelmeye başladı. Belli başlı büyük Drone firmaları var bu Drone’ları direkt kullanmak yerine ilk başlarda daha uygun fiyatlı ve kolay kullanıma sahip Drone’lar ile acemiliğinizi attıktan sonra daha büyük ve komplike Drone’lara geçmeniz her zaman daha iyidir.

Listemizin 3.cü sırasında 382 SKY PHANTOM Mini RC Quadcopter var. 17$ lık fiyatı ve 6 Axis’e sahip 4 kanallı, pervane korumalı yapısı ile acemiliğinizi atmak ve eğlenmek için bire bir olan kumandasında bulunan yuva ile kolay taşıma imkanı sunan 382 SKY PHANTOM Mini RC Quadcopter tam size göre, hazır indirimler de varken kaçırmayın derim.

4- Hifi Kulaklık: KZ ZST Dynamic HiFi

KZ kulaklık markaları arasında özellikle Hi-Fi kulaklıklar arasın da hatırı sayılır bir yere sahip, hal böyle olunca Gearbest indirimlerinde Hifi ses deneyimini uygun fiyata deneyimlemek isteyen kullanıcılar için, KZ ZST Dynamic HiFi modelini 10$’lık fiyatı ile bize sunuyor.

İndirim sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz hocalar. Eğer yurt dışından bu şekilde alıp, incelemesini yapmamız istediğiniz ürünler varsa aşağıdaki yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler