Cumartesi, Nisan 20, 2024

Gears 5 Operation 5: Hollow Storm Adlı Güncellemesini Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gears 5‘te bir sonraki Operasyon bugün başlıyor ve beraberinde yepyeni bir başarı listesi geliyor.

Operation 5: Hollow Storm, oyuna toplam 80 Gamerscore değerinde 13 başarı ekleyecek.

Gears5 Op5 KeyArt Logo 1920x1080 HERO

Gears5 Op5 LaunchLineUp

Operasyon 5: Hollow Storm, beraberinde beş yeni harita, yedi yeni karakter ve bir sürü yeni ödül getiriyor. Koalisyon, Gears 5‘te Multiplayer’da da değişiklikler yaptı. PvE’de, karakterler ve sınıflar artık “ayrıştırıldı”, yani artık sınıfınızı ve oynamak istediğiniz karakteri seçebilirsiniz. Doğal olarak, yeni sınıf sistemiyle ilgili başarılar eklendi.

Operasyon 5 ile bazı PvP başarıları da ekledi ve Dereceli sisteminde değişiklikler yaptı. Dereceli bir maçtan erken ayrılanların artık “Dereceli maçlarda tekrar yarışabilmeleri için önce bir dizi Quickplay Versus maçlarını tamamlamaları (ve performanslarını) gerçekleştirmeleri gerekecek.” Koalisyon, bir oyuncu bir maçı ne kadar çok bırakırsa, Dereceli maçlarda tekrar oynayana kadar o kadar fazla Quickplay oyunu tamamlamaları gerekeceğini söylüyor. Quickplay karşılaşmasının sayılması için oyuncuların minimum miktarda puan alması ve maçı bitirmesi gerekir.

Geliştirici: “Bırakanlarla başa çıkmak için bunun çok daha net ve etkili bir çözüm olduğunu düşünüyoruz ve bunun, insanların Gears 5 oynamasına izin verirken olumsuz davranışları caydıracağına inanıyoruz.” dedi.

Operasyon hakkında

  • En İyi Oyuncu Bonusu: Her iki takımın en iyi oyuncusu her maçın sonunda 250 GP bonusu alacak.
  • Maç Kazanma Bonusu: Kazanan takımdaki tüm oyuncular artık 500 GP ile ödüllendirilecek.
  • Raund Kazanma Bonusu: Her tur için bir oyuncu en iyi üç oyun türünde kazanır, her tur galibiyetinde ek 500 puan alır. Her tur için bir oyuncu en iyi 13 oyun türünde kazanır (örn. 2v2), her turda fazladan 150 puan kazanır.
  • Solo Oyuncu Bonusu: Tekli sıradaki oyunculara maç sonucuna bakılmaksızın maçta kazandıkları GP’nin% 15’i kadar bonus verilecektir.

Operasyon fragmanı

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler