Salı, Nisan 23, 2024

GeForce Now için 6 Yeni Oyun Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

“Sistemim yeterli değil, oyun oynayamıyorum” serzenişlerini ortadan kaldırmaya başlayan bulut oyun sistemlerine olan ilgi artıyor. Bir yandan kullanıcıların artan ilgisini görüyoruz bir diğer yandan ise alana yapılan yeni yatırımları görüyoruz. Ülkemizde de aktif olarak kullanılan servislerden biri olan GeForce Now, tüm bu yatırımlardan nasibini almaya başladı.

Kısa süre önce yeni üyelik paketi için duyuru yapılan servis, şimdi de yeni oyunlarıyla gündemde. Duyuruyu değerlendirecek olan 6 oyun daha servise eklendi.

Kaçırmayın: i9-12900HK İşlemcili Yeni Gigabyte Laptop Modelleri Sızdırıldı

GeForce Now’a Eklenen 6 Yeni Oyun

Servise eklenen yeni oyunlar, bir hayli popüler yapımlar oldu. Yeni çıkan bir yapımın da dahil edildiği oyunların listesi şöyle;

  • Tannenberg
  • House Flipper
  • Farming Simulator 22
  • Scarf
  • Eve Online
  • Second Extinction

GeForce Now

Şu an için erişime açılmış olan yapımlara göz atmak isteyen takipçilerimiz burada yer alan bağlantıyı giderek servisin kütüphanesini ziyaret edebilir.

Unutmadan şunu da eklemek istiyorum ki böyle giderse bulut oyun servisleri daha da öne çıkacak gibi. Oyun kütüphanesine baktığınız zaman siz de göreceksiniz ki oyun sayısı konusunda servisler bir hayli zengin. Giderek yeni oyunlar da eklenmeye başlayacak. GeForce Now bu açıdan çok daha avantajlı bir hale gelecek gibi duruyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler