Pazartesi, Temmuz 1, 2024

Geforce Now İçin PC Game Pass Desteği

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geforce Now için PC Game Pass desteği geldi. Yıllardır piyasada olan ve streaming platformlarından çok bilinen bir platform olan Geforce Now‘a, PC Game Pass desteği geldi. Nvidia ve Xbox işbirliği yıllardır devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de bunların örneklerini görmüştük.

geforce now game pass 2

Bu sene ise bu iki şirket, bu proje için büyük bir adım atmıştı. Haziran ayında Nvidia ve Xbox, Geforce Now‘a bazı Game Pass oyunlarının ekleneceğini ve bu oyunları, Game Pass sahiplerinin oynayabileceğini açıklamışlardı. Şimdi ise bu proje için daha büyük bir adım geldi. PC Game Pass sistemi, Geforce Now‘a geldi.

Geforce Now Sahipleri, Nasıl Game Pass Oyunlarını Oynayacak?

Nvidia, bugün bir açıklama yaparak PC Game Pass‘in artık Geforce Now‘a bağlanabildiğini açıkladı. Nvidia: “Üyelerimiz artık sahip oldukları oyunları, Geforce NOW kütüphanesine ekleyebilmek için Xbox hesaplarını Geforce NOW ile eşleyebilecek” şeklinde bir açıklama yaptı. Bu yeni özellik ile beraber Geforce Now hesabınızı, Xbox hesabı ile eşleyebiliyorsunuz.

geforce now game pass 3

Bu yenilik ile beraber eğer Xbox hesabınızı, Geforce Now‘a bağlarsanız artık otomatik olarak PC Game Pass‘te ki oyunlara da kütüphanenizden erişim sağlayabiliyorsunuz. Ancak kütüphanenizde sadece Geforce Now‘ın desteklediği oyunları oynayabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra platforma bir yenilik daha geldi. Eğer Geforce Now‘a, Ubisoft hesabınızı bağlarsanız Ubisoft+ oyunlarına da kütüphaneden, direk erişim sağlayabiliyorsunuz. Ancak bunun için Ubisoft+'a da üye olmanız gerekiyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler