Cumartesi, Temmuz 27, 2024

GeForce Now, Türkiye’de Oyunculara Aylık Oynama Sınırı Getirdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

GeForce Now, ülkemizde Game+ adıyla hizmetine devam ediyor. Servisin en son gündeme gelmesinin nedeni, geçtiğimiz ay açıklanan zamlar olmuştu. Hem kısa vadeli hesaplara hem de uzun vadeli hesaplara zam geldiği duyurulmuştu. Şimdi ise ilginç bir gelişme daha yaşandı. GeForce Now bu kez Türkiye’deki kullanıcılar için aylık oynama sınırı getirdiğini açıkladı.

Mail üzerinden ortaya çıkan gelişmeye göre, bundan sonraki aşamada tüm Premium hesapları için geçerli olmak üzere aylık oynama sınırının sunulduğunu göreceğiz.

GeForce Now için Aylık Oynama Sınırı

Yeni düzenleme sonrasında 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık Premium paketlerinde, aylık 200 saatlik bir oynama süresi olacak.

200 saatlik oynama süresi, günde 6-7 saatlik bir oyun oynama süresinin sunulacağını gösteriyor. Tabii ki neden böyle bir karar alındığını merak edenler de olacaktır.

GeForce Now

Kararın alınmasının arkasında yatan nedenin kötüye kullanım olduğu belirtiliyor. Premium hesapların oyun denetimini ve servis kapasitesini kötü yönde etkileyecek, uygunsuz kullanımlar olduğu tespit edildiği için böyle bir kara verilmiş. Bu karar oyuncular tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. İlk gördüğünüzde kulağa aylık 200 saat az geliyor ama aylık 200 saat kotasını doldurmak için hayatınızın 3/1ini oyuna adamanız gerek. Türkiye şartları düşünülünce zaten çoğu insanın hayatının 3/2’si uyku ve iş/okul ile geçiyor. Geri kalan tüm boş vaktinizde oyun oynamanız gerek ki bu karar sizi etkilesin. Sadece 7/24 MMORPG oyunları oynayan AFK farm yapan tayfayı etkileyecek ve muhtemelende bu sebepten alınan bir karar. Çevremde çoğu insan arkada GeforceNow’da MMO oyun açıp AFK’ye bırakıyor ve kendi bilgisayarında başka bir şey oynuyor. Sonuçta GPU kullanmıyor CPU kullanmıyor adam akıllı, kötü niyet dediğinin nedeninin bu olduğunu düşünüyorum. Benim gözümde büyütmeye veya tepki göstermeye gerek olan bir karar değil. Her gün oyun oynayan bir insan olarak günlük 6.5 saat oyun için gayet yeterli bence.

    • Neden sadece Türkiyede o zaman bana daha çok kur bazında düşük fiyatlı olup çok yoğun olmasından dolayı geldi böyle bi saçmalık mı var global olarak yapsın o zaman

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler