Cuma, Nisan 26, 2024

Gelişmiş Performans ile Snapdragon 768G Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Qualcomm bugün, popüler orta menzilli Snapdragon 765G işlemcisinin halefi olan yeni Snapdragon 768G mobil işlemcisini duyurdu. Bu yeni işlemci Snapdragon 768G beyciğim daha iyi performans ve güncellenebilir GPU sürücüleri ile 5. Nesil Yapay Zeka motoru ve daha fazlasını sunuyor. Snapdragon 768G ayrıca Snapdragon 765 ve 765G ile pin ve yazılım uyumluluğuna sahiptir.

Snapdragon 768G, Snapdragon 765G’ye göre aşağıdaki performans geliştirmelerini sunar:

  • Qualcomm Kryo 475 CPU 2,8 GHz’e kadar ana çekirdek saat hızı (2,4 GHz’den geliştirildi)
  • Qualcomm Adreno 620 GPU,% 15’e kadar performans artışı sunuyor
  • Adreno Güncellenebilir GPU Sürücüleri Desteği

Snapdragon 768G’deki diğer geliştirmeler:

  • Sürükleyici Oyun: Adreno Güncellenebilir GPU Sürücülerini destekleyen ilk 7 serisi platform, oyunculara en sevdikleri oyunlarda birinci sınıf görsel sadakatin kilidini açan en yüksek ekran yenileme hızlarını sağlamak için GPU sürücü güncellemelerini ve ayarlarını kontrol etmelerini sağlıyor. Snapdragon 765G’den% 15’e kadar daha hızlı grafik oluşturma ve 120Hz ekran desteği için desteklenmiş bir Adreno 620 GPU ile bir araya getirilen kullanıcılar, hayat benzeri oyun deneyimlerinin ve birim güç başına lider performansın tadını çıkarabilir.
  • Gerçekten Global 5G: Snapdragon X52 5G Modem-RF Sistemine sahip Snapdragon 768G, 5G mmWave ve alt 6 GHz, 5G SA ve NSA modları, Dinamik Spektrum Paylaşımlı TDD ve FDD (DSS) dahil olmak üzere tüm önemli bölgeleri ve frekans bantlarını destekler 5G dolaşım ve çoklu SIM desteğine sahiptir
  • 5.Nesil Yapay Zeka Motoru: X52 5G Modem-RF Sistemi ile birleştirilmiş en son 5. nesil Qualcomm Yapay Zeka (AI) Motoru, kamera, ses ve oyun da dahil olmak üzere neredeyse tüm mobil deneyimleri geliştirir. Ayrıca, düşük güçlü Qualcomm Sensing Hub, cihazların yapay zeka sesli yardımcılarını kullanırken sesli komutlardan bağlamsal olarak haberdar olmalarını sağlar ve aşırı pil tüketimi olmadan kullanıcıların etrafında çalan müziği otomatik olarak tanımlayabilir.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler