Salı, Mart 19, 2024

İnternette Var Olan En Gereksiz Siteler

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüzde internet çağındayız ve interneti dizi izlemek, sosyal medyada dolaşmak, PC Hocası haberi okumak ve çok daha fazlası için kullanmaktayız. Tabii internette sadece bunlar yok, çok saçmasından faydalı olabilecek şeylere kadar birçok site de bulunmakta. Bu yazımızda ise sizlere bu siteleri derliyoruz. Bazıları cidden çok gereksiz, bazıları ise, eh, boş vakitlerde uğraşılabilecek türden, çok garip ama eğlenceli siteler. Gereksiz olmalarının yanı sıra amaçsız da olan saçmalık ötesi siteler de bulunmakta. Her neyse, lafı fazla dolandırmadan bu gereksiz sitelere bir göz atalım.

engereksizsiteler

1 – Staggeringbeauty.com

Dikkat : Bu site çok renkli ve flaş patlamalı içerikler içermektedir. Epilepsi hastalarının siteye girmemesi gerekmektedir.

Siteyi kısaca özetlemek gerekirse, ekranda siyah bir yılan var. Fare imlecini takip eden bu yılan fare çok hızlı hareket ettirilirse adeta “deliriyor”.


2 – Patience-is-a-virtue.com

Bu site en amaçsız ve sinir bozucu olanlarından biri. Ne demek istediğimi bence siteye girince anlayacaksınız. (sabır-erdemdir)


3 – Weirdorconfusing.com

Bu site ise butona tıklandığında size satılan en garip, en amaçsız şeylerden birinin linkine gönderiyor. Kedi eğitim CD’si gibi.


4 – Leekspin.com

Bu sitenin de hiçbir amacı yok. Fakat Flash Player gerektirdiği için Chrome kullanıyorsanız sayfa navigasyonlarının yanındaki “i” harfine tıklayıp Flash ögelerini göster seçeneğine izin vermeniz gerekmekte.

Kısaca özetleyecek olursak, “leekspin” (pırasadönüyor).


5 – Baconsizzling.com

Acıkmak isteyenler bu siteden ayrılmasınlar. İzlediğiniz her saniye acıkacaksınız. Eğer az biraz ingilizceniz varsa URL’den bile anlamışsınızdır.


6 – Pixelsfighting.com

Açtığınızda rastgele iki renkte (birbirinden farklı) pikseller birbirine giriyor. Bitmeyen bir savaş, çok eğlenceli. Canınız sıkıldıkça açın izleyin.


7 – Trashloop.com

Sinir bozucu mu desem, canı sıkılan uğraşsın mı desem, bilemedim. Siz girin kendiniz bakın bence.


8 – Randomcolour.com

Bu sitenin amacı yok. Sadece rastgele bir renk çıkarıyor karşınıza.

Bütün bu sitelerin kaynağına ulaşmak ve daha fazla işe yaramaz, amaçsız, gereksiz site görmek isterseniz theuselessweb.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

89 YORUMLAR

  1. `• .¸¸. • ´´¯` •• ._. • 𝕓𝕒𝕪 𝕪𝕒𝕟𝕝ış • ._. ••` ¯´´ • .¸¸. • `

    BEN : boş isnsalnar için bi site
    ARKADAŞIM : hangisi?
    BEN : hangisini seçersen

  2. Müqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq!

  3. brhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuburdaki (n) harfini bul

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler