Pazar, Mayıs 5, 2024

Gibi 4. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Exxen platformunun en çok tutan yapımlarından biri olan Gibi, izleyicilerden iyi bir geri dönüş alınca diziye devam kararı verildi ve peşi sıra yeni sezonlar da geldi. En son dizinin de 3. Sezonunu gördük. Kısa bir süre önce Gibi 4. sezon ne zaman yayınlanacak bu da belli oldu.

Zaten dizinin çekimleri de birkaç ay önce başlamıştı. Yeni sezon için iyi haberi Acun Ilıcalı kendi Instagram hesabı üzerinden verdi.

Gibi 4. Sezon Çok Yakında Başlayacak

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşıma baktığımız zaman, 4. sezonun 31 Mart Cuma günü başlayacağını görüyoruz.

Muhtemelen yeni sezonda da yine ilk iki bölüm yayınlanacak ve dizi haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürsat Öçalan’ın başrolde olacağını göreceğimiz yeni sezonun kaç bölüm süreceği ise net değil.

Gibi 4. sezon ne zaman yayınlanacak

Aslında yakın zaman önce bu konuda bazı sızıntılar da yaşanmıştı. Gibi 4. sezon çekimlerinin başlamasından sonra, dizinin 5 ve 6. sezonlarının da hazırlandığı iddia edildi. Fakat henüz devam sezonları için de resmi açıklama gelmedi.

Sonuç olarak tutan bir dizi. Böyle düşündüğümüz zaman devam sezonlarının gelmesi de sürpriz olmaz. Şimdilik önce 4. sezonun ne kadar süreceğini ve nasıl tepkiler alacağınız görmek lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler