Cuma, Nisan 26, 2024

GIGABYTE GeForce RTX 40 EAGLE OC ICE Serisi Yeni Ekran Kartlarını Piyasaya Sürüyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

GIGABYTE, yeni nesil NVIDIA ADA Lovelace mimarisinden güç alan GeForce RTX 40 EAGLE OC ICE serisi grafik kartlarını duyurdu.

Yeni EAGLE OC ICE serisi, özellikle beyaz sistem severler için güzel bir alternatif olacak. Zira yeni EAGLE OC grafik kartı serisinin beyaz bir yinelemesini sunuyor. Oyuncuların, içerik oluşturucuların ve yapay zeka geliştiricilerinin farklı gereksinimlerini üstün performans bir tarafa, tasarımında beyaz malzemelerin kapsamlı bir entegrasyonunu görüyoruz.

GIGABYTE GeForce RTX 40 EAGLE OC ICE Serisinde Neler Var?

GIGABYTE, yeni GeForce RTX 40 EAGLE OC ICE serisinde GeForce RTX 4070 Ti SUPER, GeForce RTX 4070 SUPER, GeForce RTX 4060 Ti ve GeForce RTX 4060 GPU’lara karşılık gelen dört modeli sunuyor.

EAGLE OC ICE serisi, uzay teknolojisinden ilham alan ve fütüristik tasarım öğeleri içeren yepyeni beyaz bir dış tasarıma sahip. Ekran kartları, beyaz temalı masaüstü kurulumları için benzersiz ve kişiselleştirilmiş bir görünüm sağlayan kozmik temalı grafikler, semboller ve geometrik şekillerle tamamlanan beyaz kapaklar ve arka plakalarla birlikte geliyor.

GeForce RTX 40 EAGLE OC ICE

Ayrıca, GeForce RTX 4070 Ti SUPER EAGLE OC ICE 16G ve GeForce RTX 4070 SUPER EAGLE OC ICE 12G RGB aydınlatma ile birlikte sunuluyor ve kullanıcıların farklı ve canlı bir aydınlatma efekti için GIGABYTE CONTROL CENTER yazılımı aracılığıyla farklı renkleri ve modları özelleştirmesine olanak tanıyor.

GeForce RTX 40 EAGLE OC ICE

GIGABYTE GeForce RTX 40 EAGLE OC ICE serisi grafik kartları da yine markanın iddialı soğutma sistemi olan WINDFORCE ile güçlendirilmiş. Isı dağılımını en üst düzeye çıkarmak için 3D desene sahip kanatlı fanlar, alternatif dönüş, kompozit bakır ısı boruları, 3D aktif fanlar ve ekran soğutması içeriyor.

WINDFORCE fanları, fan ömrünü 2,1 kat uzatan grafen nano yağlayıcı kullanır ve sessiz çalışma sağlarken çift bilyalı rulmanla neredeyse aynı kullanım ömrünü sunma konusunda iddialı. Yerleşik çift BIOS anahtarı, kullanıcıların daha sessiz bir deneyim için SILENT modunu rahatlıkla seçmelerine olanak sunmakta.

Kartlar için detayların bulunduğu ürün sayfasını da hemen şuraya ekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler