Salı, Ekim 22, 2024

Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Gaming OC Kutuları Sızdı

RTX 4070 Ti serisi için gün sayıyoruz. Her şey yolunda gidecek olursa, Ocak ayının hemen başında yeni ekran kartları ile tanışmayı bekliyoruz. Haliyle sızıntılar da artık bizi şaşırtmıyor. Özellikle Gigabyte cephesinden güzel sızıntılar var. En son Aero modeli için bazı görseller ortaya çıkmıştı. Bu kez Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Gaming OC gözüktü.

Sırbistan kaynaklı olan sızıntı, bazı sabırsız satıcılardan kaynaklanıyor gibi gözüküyor. Öyle ki bazı satıcılar, yeni ekran kartlarının tanıtılmasını beklemeden satışa sunmaya başlamış.

Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Gaming OC Kutuları Gözüktü

Rafa yerleştirildiği görülen kutudan çok bir detay anlaşılmıyor. Tron tasarımının öne çıktığı kutunun üzerinde bir de etiket yer almakta.

BENZER:  RTX 50 Serisinin Çıkış Tarihine İlişkin Yeni İddialar Var: Erteleme Olabilir!

Zaten kartın modelini de bu etiket üzerinden anlıyorsunuz. Teknik bir veri olmasa da etikette fiyat konusunda bir bilgi göze çarpıyor. Yeni ekran kartının 154.999 RSD yani 1350-1400 dolar civarında olduğunu anlıyoruz.

Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Gaming OC

Fakat etiket üzerinde ortaya çıkan bu fiyatın çok gerçekçi bir fiyat olmadığını da belirtelim. Muhtemelen fiyat doğruyu yansıtmıyor. Tanıtımdan sonra ne kadar doğru ne kadar yanlış göreceğiz.

Bu arada kartların 5 Ocak tarihinde piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Bunu da belirtmiş olalım. Kartlar duyurulduğu zaman özellikleri ve fiyatları ayrıca değerlendirmeye alırız.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler