Cuma, Nisan 26, 2024

GIGABYTE RTX 2080 GAMING OC White Ekran Kartı Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gigabyte yeni bir RTX serisine ait ekran kartı modelini duyurdu. Seri Gigabyte RTX 2080 Gaming OC White modeli olarak adlandırılırken, isminden de anlaşılacağı üzere beyaz bir tasarım ile geliyor. Ayrıca dikkat edecek olursanız bu kart, Gaming OC Black modelinin aynısı.

RTX 2080 ailesi giderek genişlemeye devam ederken, son zamanlarda firmalardan toplamda 34 adet farklı RTX 2080 ekran kartı duyuruldu. Yeni fiyatlandırmalar ve indirimlerin de yakın zaman içerisinde uygulanması bekleniyor.

Gigabyte RTX 2080 Gaming OC White

Kart üç fanlı WindForce soğutma çözümü ile birlikte gelirken, şimdiye kadar alıştığımız standart ekran konektörleri bulunuyor. Gaming serisi bu kart ile birlikte “Black” ve “White” olarak ikiye ayrılmış oldu. Aynı zamanda her iki kart da aynı saat hızlarına sahip. Burada sadece kullanıcılar tasarımsal bir seçim yapmak durumunda kalacak.

Kartın üzerinde 6 + 8 pinlik güç konektörü de bulunduğu gibi, sisteminizde tercih etmek isterseniz minimum 550W bir PSU bulundurmanız gerekecek.

Gigabyte GeForce RTX 2080 Gaming OC White 005

Tasarımsal Detaylar

Gigabyte GeForce RTX 2080 Gaming OC White 002

Gigabyte GeForce RTX 2080 Gaming OC White 003

Gigabyte GeForce RTX 2080 Gaming OC White 004

Gigabyte GeForce RTX 2080 Gaming OC White

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler