Salı, Ekim 22, 2024

Gigabyte RTX 4070 Ti AERO Görselleri Ortaya Çıktı

RTX 4070 Ti modelinin çok yakın olduğunu düşünüyoruz. CES kapsamında tanıtılacağı söylenen yeni ekran kartı, daha önce birçok kez de sızıntılarda yer aldı. Yeni ekran kartı için yavaş yavaş özel modeller de sızmaya başladı. En son Gigabyte RTX 4070 Ti AERO modeli için görseller karşımıza çıktı.

Yeni ekran kartı nasıl bir tasarım sunacak az çok anlamış olduk. Tabii ki görseller resmi kaynaklardan geldi demek mümkün değil ama değerlendirilecek bir sızıntıdan söz ediyoruz. O zaman detaylara geçelim.

Gigabyte RTX 4070 Ti AERO Nasıl Gözüküyor?

Yeni ekran kartının kremsi bir beyaz renginde geleceği gözüküyor. Tüm seri için aynı renk seçimi yapılır mı bilemiyorum ama kart beyaz bir renk seçeneği ile ortaya çıkmış durumda.

Kaçırmayın: RTX 4070 Ti Geekbench Listelerinde

Ön kısımda fan sayısı olarak ise üçlü fan kullanılması dikkatimizi çekiyor. Bu da yeni ekran kartının iptal edilen RTX 4080 gibi büyük bir kart olacağını göstermekte.

BENZER:  Ekran Kartı Resetleme

Gigabyte RTX 4070 Ti AERO Gigabyte RTX 4070 Ti AERO

Yeni ekran kartıyla beraber ortaya çıkan bir diğer görselde ise güç konektörüne rastlıyoruz. Konektörde çift 8 pinli ve tek bir 16 pinli başı olan güç konektörüne yer verilmiş. Görselde de net olarak görebilirsiniz.

Gigabyte RTX 4070 Ti AERO

2.5 yuvalı bir tasarıma sahip olması beklenen kart için teknik özellikler konusunda da bilgiler var. Kutu etiketi olduğunu düşündüğüm bir etiket üzerinde bazı teknik bilgiler yazıyor.

Buna göre Gigabyte RTX 4070 Ti AERO ekran kartında 12 GB GDDR6X bellek kullanılacak. Bellek arayüzü ise 192 bit değerinde olacak. Bu da kartın iptal edilen RTX 4080 modelinin yerini alacağını doğrular nitelikte.

Gigabyte RTX 4070 Ti AERO

Artık geri kalanlar için CES 2023 fuarını bekliyoruz. Fuarda duyurulacak olan modelleri sizlerle paylaşacağız. Takipte kalın.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler