Cumartesi, Nisan 20, 2024

GIST 2018 Oyun Fuarındayız! (1-4 Şubat)

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her sene düzenlenen GIST oyun fuarı bu sene de iyi bir etkinlik ile İstanbul’da oyuncuları ağırlayacak. GIST 2018 itibari ile pek çok insanın beklediği bu fuar hem yurt dışından hem de yurt içinden oldukça ilgi görüyor. Peki GIST fuarında bu sene kimler olacak ve nerelerde olacaklar? Gelin hep birlikte listeye yakından göz atalım.

Fuara Giriş Fiyatı Ne Kadar?

Öncelikle para mevzusunu bir çözelim. Eğer bu sene GIST 2018‘e katılmayı düşünüyorsanız hafta içi adam başı 16.5 TL ödemeniz gerekiyor. Yok ben hafta sonu geleceğim derseniz daha yoğun ve etkili olacağı için 22 TL ödemeniz gerekiyor. Ancak bu internet fiyatları. Fuara gidip biletleri oradan satın alırsanız, 2-3 TL daha oynayabiliyor. Geçen seneye göre fiyatların biraz arttığını söyleyebilirim.

Eğer ‘ben dört gün boyunca geleceğim’ derseniz bu sefer de kişi başı 66 TL ödemek zorunda kalıyorsunuz. Bu tip fuarların tek sıkıntısı çok fazla talep olduğu için sabahtan sıraya girip ortalama 1-2 saat boyunca dışarıda sıra bekliyor olmanız. 1-4 Şubat tarihleri arasında fuar başlayacağı için tek dileğim şuanda havaların iyi olması. Yoksa herkes taklaya gelecek gibi!

gist 2018 bilet al

Fuarda Kimler Var?

PC Hocası Fuarda

Öncelik olarak fuara katılacak dostlarımıza PC Hocası standına uğramalarını söylüyoruz. Biz de 3 Şubat Cumartesi günü QP Bilişim standı içerisinde yerimizi alacağız. Hatırlarsanız yeni toplamış olduğumuz 6499 TL’lik Oyuncu ve Yayıncı Odaklı Sistem Rehberimizi de oraya getirerek sergileyeceğiz. Satın alan ilk 3 kişiye de hediyeler sözümüz vardı. O hediyelerde stant üzerinden arkadaşlarımıza verilecek.

Ufak bir not: PC Hocası ve QP Bilişim stantlarını ziyaret ederken biraz göklere bakmanızı tavsiye ediyorum. Zira sistemi sergileyiş şeklimiz epey bir değişik olacak 🙂

gist pchocasi

Gearbest Türkiye Fuarda

Bu sene bir ilk olarak yurt dışından alışveriş yapmayı sevdiğimiz Gearbest Türkiye‘de GIST 2018‘de bizlerle beraber olacak. Şuanda satış yapacakları konusunda bir bilgi bulunmuyor (ki muhtemel olarak yapacaklar) ama onlarla da yüz yüze tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Çinli kardeşlerimiz de stantlarının başında olacaklar.

Zaten bu tip etkinliklerde firmalar kampanyalar yaparak ziyaretçi çekmeye çalışırlar. Gearbest Türkiye’nin de bu fuara iyi hazırlandığını düşünüyorum. Zira yanınızda ek biraz para bulundurmayı unutmayın. Sağlam indirimler olursa, izdiham çıkacak gibi.

gist 2018 gearbest

QP Bilişim Fuarda

Sistem rehberlerimizi gerçekleştirirken parça desteğini sağladığımız ve partner olarak birlikte çalıştığımız QP Bilişim’de GIST 2018 oyun fuarında olacak. Üstelik bunu sırf irtibatımız olduğu için söylemiyorum ama hazırlanan stant gerçekten mükemmel bir işçiliğe sahip. Zaten içeride oyuncu ekipmanlarından, performans sistemlerine kadar pek çok ürünü göreceksiniz. Eğer şu sıralar ekipman takviyesi yapmayı düşünüyorsanız, GIST 2018 tam yeri olacağını düşünüyorum. Zaten aşağıdaki banner üzerinden de hangi markaların olduğunu görebilirsiniz. Daha ne olsun ki?

qp bilisim gist banner

Ubisoft Fuarda

Dünya genelinde oyuncuların yakından tanıdığı ve şimdiye kadar oyun piyasasına kazandırdığı oyunlar ile isminden oldukça söz ettiren Ubisoft’ta GIST 2018 fuarında olacak. Yine her zaman olduğu gibi stantlarında oyunları deneyimleyebileceğiniz pek çok alan olacak. Genelde bu tip alanlarda çok fazla sıra oluyor. Zira her giren oyuncu bir 15 dakika kadar kalıyor..

TaleWords Fuarda

Mount & Blade efsanesinin yapımcısı olan TaleWords‘te GIST 2018 fuarında bizlerle birlikte olacak. Yeni oyunlarının çıkış tarihi henüz kesinleşmemiş olsa da, belki bu fuarda yeni oyunlarından bir kaç kesiti deneyimleme şansımız olur. Hem dünya hem de Türkiye genelinde çok fazla takipçisi ve çok fazla oyuncusu olan bir yapım şirketinden bu hareketleri görmek güzel olurdu..

Redbull ve Monster Standart

Oyun fuarları denildiğinde Redbull ve Monster enerji içeceklerini gözler hep yakından görüyor. Bu sene de yine bu iki firmayı yakından göreceğiz. Bazen DJ tutup dış alanda müzik ile oyuncuları hareketlendirmeye çalışsalar da, yetersiz olduklarını düşünüyorum. Zira GameX fuarında böylesine düşük tempoda ve pasif bir etkinliği yakıştıramamıştım. Bakalım bu sene bir şeyler değişti mi hep birlikte göreceğiz.

Ve Daha Fazlası

GIST 2018‘e katılacak olan tüm katılımcı firmaların listesini yine Gist Web sitesi üzerinden görebilirsiniz. Ortalama 40’a yakın firma bu sene oyun fuarında 4 gün boyunca performanslarını sergileyecekler. Eğer katılmayı düşünüyorsanız acele etmenizi tavsiye ediyorum. Zira fuarın başlamasına 2 gün kaldı. Aynı zamanda bizler gibi 3 Şubat Cumartesi günü fuarda olmayı düşünüyorsanız QP Bilişim standında bizleri görebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler