Cuma, Nisan 26, 2024

Gods Will Fall PS4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gods Will Fall, PS4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia platformları için geliyor.

Oyun, 29 Ocak 2021 tarihinde belirtilen platformlar için çıkışını gerçekleştirecek.

GODS WILL FALL 1

godswillthumb 1606232869123

Clever Beans tarafından geliştirilen Gods Will Fall, şeytani tanrıları devirmek için yola çıkan, yok edilmiş bir ordudan kalan az sayıdaki Kelt savaşçısını konu alan karanlık. Yüksek riskli bir fantezi aksiyon oyunudur.

Gods Will Fall’da, tanrıların insanlık üzerindeki duygusuz hakimiyetini kırmak için çaresiz durumlarında cesur bir savaşçı çetesinin acımasız duruşmalarını deneyimleyebileceksiniz. Tanrıların saltanatının acımasızlığına çok uzun süre maruz kalan bir bıçağı toplayabilen her erkek ve kadın, hayatta kalan sekiz Kelt klanını oluşturmaya ve yaşayan korkunç canavarlar ve kölelerin lejyonlarını ele geçirmek için ayağa kalkacak. Tanrıların cehennem alemlerinin her birinde.

Oyun tanıtım yazısı

Tanrıların insanlık üzerindeki acı verici hâkimiyeti bin yıldır sürüyor. Zulmederek ve acı çektirerek her erkeğin, kadının ve çocuğun kendilerine bir bağlılık yeminiyle körü körüne itaat etmesini istiyorlar. Tanrıların isteğini yerine getirmeyenleri yavaş ve acımasız bir ölüm bekliyor.

Tanrıların insanlık üzerindeki acımasız kontrolünü ortadan kaldırmak için çaresizce çabalayan cesur savaşçıların vahşi mücadelelerini deneyimle. Uzun süredir tanrıların acımasız hâkimiyeti altında ezilen ve kılıç kullanabilen her erkek ve kadın, hayatta kalan 8 Keltten oluşan klanını kurmak ve her tanrının cehennemi andıran âleminde yaşayan korkunç canavarlardan ve minyonlardan oluşan lejyonlara meydan okumak için çağrılacak.

Verilen her kararın ardından kişisel bir öykü ortaya çıkıyor. Başarıya ulaşırsan efsanelerin doğuşuna tanıklık edersin. Başarısız olursan tüm hayatlar gözünün önünde heba olur.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler