Perşembe, Mayıs 2, 2024

Google Fotoğraflar Evcil Hayvanlarınızı Tanıyacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google Fotoğraflar‘a yeni gelen güncelleme ile birlikte artık evcil hayvanınızın fotoğraflarını algılayabilecek. Bu, artık “köpek” veya “kedi” gibi kelimeleri yazmanızı gerektirmeyecek çünkü yeni algoritma sayesinde fotoğraflar sizin için otomatik olarak gruplanacak.

Çoğu ülkede kullanıma sunulan bu yeni özellik sayesinde tüylü arkadaşlarımızı bulurken galeride daha az vakit harcıyoruz. Yeni algoritma sayesinde hayvanlar belirli özelliklere biz fotoğrafları gruplara ayırmasak bile  göre gruplanıyor. Galeri içerisinde arama yaparken hayvanların isimleriyle veya ? ya da ? emojisi ile birlikte kolay bir şekilde sonuçlara ulaşabileceğiz. Bu arada emojinin yanı sıra hayvanların ırkına göre de arama yapmak mümkün olacak.

google fotograflar evcil hayvanlarinizi taniyacak

Eğer aynı ırktan birkaç hayvanınız varsa gruplandırma için algoritmaya yardımcı olmanız gerekiyor. Yani birkaç Golden köpeğiniz varsa elle tekrar kendiniz gruplandırmak zorundasınız. Bu özellik sayesinde patili dostlarımızın fotoğraflarını daha kolay bir şekilde gruplandırıp saklayabilecek olmamız özelliği faydalı hale getiriyor. Şahsen kendim yüzlerce fotoğrafı elle düzenleyecek olsam uğraşamazdım.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler