Cuma, Nisan 26, 2024

Google Pixel 4a Kutu Görselleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çıkış yapıp yapmayacağı bir türlü kesinlik kazanmayan Google Pixel 4a akıllı telefonları için yeni bir haber geldi. Bu kez telefonlara ait olduğu iddia edilen bazı kutu görselleri yayınlandı. Haliyle hem bu zamana kadar belirtilen tasarım konusunda hem de telefonların çıkış yapıp yapmayacağı konusunda yeni bilgiler elde etmiş olduk.

Google Pixel serisi için açılan bir Facebook sayfasından paylaşılan görsellere göre, söz konusu akıllı telefon son aşamaya gelmiş durumda.

Google Pixel 4a kısa süre sonra tanıtılabilir

Telefonun kutulandığını gösteren görseller, teslimatların yapıldığı yönünde ipuçları da içeriyor. Öyle ki görsellerde kutuların taşıma çantalarının içerisinde olduğunu görüyoruz.

Bu da Google’ın teslimatlarına başlama aşamasında olduğunu göstermekte.
Kutu görselleri ortaya çıkmış olsa da teknik özellikler konusunda çok fazla bir bilgi paylaşımı yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Sadece kutuda arka kapak kısmında kare şeklinde kamera kullanılacağını görmekteyiz. Bunun dışında ise herhangi bir tasarım detayı ya da özellik detayı gözükmüyor.

Google Pixel 4a

Daha önce paylaşılan bilgilere bakacak olursak Google Pixel 4a, uygun fiyatlı bir akıllı telefon olacak. Telefonun içerisinde Snapdragon 730 serisi işlemciler kullanılacak. Ekran ve kamera konusunda detaylar için ise tanıtımı beklemek gerekecek. Şimdilik tanıtım tarihi kesin olarak paylaşılmış değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler