Perşembe, Nisan 18, 2024

Samsung Galaxy S21, Ekran Altı Kamera ile Gelebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son bir kaç yıl boyunca, akıllı telefon üreticileri kullanıcılara gerçekten tam ekran bir deneyim sunabilmek için çeşitli teknikler tanıttı; popüler olanlardan bir tanesi pop-up selfie kameralar oldu.

Fakat pop-up selfie kameraların günleri sayılı ve bu nedenle, akıllı telefon üreticileri gerçekten tüm ekran deneyimi sunabilecek bir çözüm üzerinde çalışıyorlar. Ve duyduğumuzdan, Samsung, ekran altı kamera teknolojisini tanıtarak bu kilometre taşına ulaşan ilk birkaç şirketten biri olabilir.

Ice Universe beyciğime göre Samsung Galaxy S21, ekran altı kamera teknolojisi ile gelen ilk Samsung akıllı telefonu olabilir. Güney Kore merkezli şirket şu anda teknolojinin uygulanabilir olup olmadığını değerlendirme aşamasında.

Her şey yolunda giderse, 2021’in ilk çeyreğinde Samsung’dan bir ekran altı kameralı telefon görebiliriz, bu da Galaxy S21’in piyasaya çıkması muhtemel. Şu anda Galaxy S21 hakkında pek bir şey bilmiyoruz çünkü piyasaya sürülme tarihinden bir yıl uzaktayız.

Samsung’un yanı sıra, Huawei ve OPPO da aynı teknoloji üzerinde çalışıyorlar, ancak ne zaman piyasaya süreceklerini bilmiyoruz. Bu nedenle, hangi akıllı telefon üreticisinin herkesten önce bir ekran altı kamera telefonu tanıtmayı başardığını görmek çok heyecanlı

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler