Perşembe, Mart 28, 2024

Google Pixel 5’in Görüntüleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google Pixel 5‘in ilk sızdırılan renderları tüm ihtişamına ulaştı ve bize akıllı telefonun neye benzediğine daha yakından bakmamızı sağladı. Sızan görüntüler, Pricebaba ile birlikte @OnLeaks’ın izniyle geldi.

Sızdırılan görüntülere göre, Pixel 5, önceki modelin ışıltılı bir tasarıma ve arkada bir ekstra kameraya sahip olması dışında, yakın zamanda duyurulan Pixel 4a ile hemen hemen aynı görünüyor. Bunun dışında akıllı telefonda 5,7 inç (veya 5,8 inç) düz ekran, sol üst köşede kesilmiş delikli bir kamera bulunuyor.

Akıllı telefonun arka tarafına odaklandığımız zaman, iki adet kamera, bilinmeyen bir sensör ve bir LED flaşı barındıran kare bir kamera çıkıntısı görüyoruz. Sağ kenarda parlak bir güç düğmesi ve ses yükseltici konumlandırılmış. Alt kısımda ise, çift hoparlör ve bir USB Type-C bağlantı noktası sizleri karşılıyor, üst tarafta ise tek bir gürültü önleyici mikrofon size sunuluyor.

Teknik özellikler bakımından Pixel 5 neler sunacak kardeşim?

Söylentilere göre Google Pixel 5, 90Hz ekran yenileme hızına sahip QHD + ekran çözünürlüğüne sahip bir ekrana sahip olacak ve 3.080mAh pil ile mobilite kullanım sunacak. Pixel 5‘in ayrıca 8 GB RAM ile birleştirilmiş hızlı bir orta sınıf Qualcomm Snapdragon 765G işlemciden güç alacağı söyleniyor, ancak akıllı telefonun daha fazla birincil belleğe sahip başka bir varyantı olup olmayacağı net değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler