Perşembe, Nisan 18, 2024

Google Pixel 6 Ailesinin Fiyatları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google’un amiral gemisi akıllı telefon ailesinin yeni üyelerinden Pixel 6 ailesinin 19 Ekim’de piyasaya sürülmesi beklentilerin arasında ve bazı kanıtlar ilk kullanılabilirlik tarihi olarak 28 Ekim’i işaret ediyor. Yeni Google amiral gemileri, üçü Avrupa’da olmak üzere yalnızca 8 ülkede satışa sunuluyor olacak.

Bugün ise sahip olduğumuz sızıntıların arasına Avrupa’daki büyük perakendecilerinden gelen istihbarat ile birlikte fiyatlarda eklendi. Bu bilgi aynı zamanda daha öncesinde Pixel 6 Pro ile uygulamalı bir video paylaşan This is Tech Today YouTube kanalından geliyor.

google pixel 6 fiyatlar
Google Pixel 6 Ailesinin Fiyatları Sızdırıldı! 2

Sızıntılara göre Pixel 6 (kod adı ile ‘Oriole’) muhtemelen iki farklı varyant ile birlikte gelecek – 8GB RAM /128 GB Depolama Alanı ve 8 GB RAM / 256 GB Depolama Alanı. Yukarıdaki resimden de görebileceğiniz gibi, sırasıyla 550 € ve 650 € fiyat etiketine sahip olacaklar. Bunu bir önceki nesil ile kıyaslamak istersek, orta sınıf yonga seti ve temel çift kamera kurulumuna sahip 8GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip Pixel 5 modeli, 630 € fiyat etiketiyle satışa çıkmıştı.

Pixel 6 Pro ( kod adı “Kuzgun / Raven”) 900 €’dan başlayan fiyat etiketine sahip olacak. Pixel 6 Pro tarafında ise üç farklı yapılandırma bekleniyor; tüm varyantlarda 12 GB RAM’in yer alması ve 128 GB, 256 GB ve 512 GB olmak üzere üç farklı depolama alanı seçeneğinin sunulması. Her depolama seçeneği arasında 100 €’luk bir fiyat farkının olacağı da iddiaların arasında yer alıyor.

Standart ve Pro modeli arasındaki 350€’luk fark oldukça pahalı görünebilir, ancak M. Brandon Lee’nin videosunda açıkladığı gibi, donanımda da büyük bir fark var. Daha büyük RAM ve depolama kapasitelerinin yanı sıra, Pro daha büyük, daha keskin bir ekrana (ana modelde 6.4” FHD, Pro modelinde ise 6.7” QHD ekran yer alacak), Samsung E5 LTPO panele, daha hızlı şarja (33W) ve 4x telefoto kameraya sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler