Cuma, Mart 29, 2024

Google Pixel 6’nın Kamera Detayları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google’ın yaklaşmakta olan amiral gemisi seviyesinde ki akıllı telefonu Google Pixel 6 ailesi konusunda oldukça istekli olduğu inkar edilemez bir gerçek. Şirket, akıllı telefon ailesini piyasaya sürmeyi planlamadan aylar önce ortaya çıkardı ve teknik özelliklerinin çoğunu açıklamadan önce bile Pixel 6’nın reklamını internette paylaştı. XDA-Developers, Pixel 6 ailesinin teknik özelliklerinin bir listesini açıkladı ve artık yeni nesil cihazların kameraları hakkında detaylara sahibiz.

Pixel 6 ve 6 Pro’nun kameraları hakkında bildiklerimizin çoğu, işin donanım tarafında yatıyor. Pixel 6, 50MP Samsung GN1 ana sensöre ve 12MP ultra geniş açılı kameraya sahip olacak. Pixel 6 Pro ise, 48MP çözünürlüğünde 4X telefoto periskop yakınlaştırma kamerasına ek olarak yine Pixel 6’da bulunan diğer iki lense sahip olacak. Pixel 6 Pro aynı zamanda yeni nesil bir 12MP çözünürlüğünde özçekim kamerası ile gelecek.

Google Pixel 6 and Pixel 6 Pro official render
Google Pixel 6'nın Kamera Detayları Sızdırıldı! 2

Şirketin yeni Pixel akıllı telefonları ile birlikte, yeni yazılım özelliklerini etkinleştirmek ve görüntü kalitesini iyileştirmek için kendi görüntü işleme teknolojilerinden yararlanacağı da bildirildi. XDA Ekibi, Pixel cihazlarda daha önce hiç görmediğimiz bu yeni özelliklerden bazılarını ortaya çıkarmayı başardı. Bu özellikler, Google Kamera uygulamasının sızdırılmış bir dahili yapısıyla (ve açıklanmayan bir kaynak tarafından) keşfedildi ve nihai üründe aktif olarak gönderilebilir ya da gönderilmeyebilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler