Perşembe, Nisan 25, 2024

Google Pixel 6a, Lansmandan Önce Best Buy’da Listelenmeye Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google’ın Pixel 6 akıllı telefon ailesine yakın zamanda ekleyeceği uygun fiyat etiketine sahip akıllı telefon modeli Pixel 6a önümzüdeki Temmuz ayında satışa çıkması beklenirken hakkında birçok sızıntı internete düşmeye devam ediyor. Şimdi ise Amerika Birleşik Devletleri merkezli perakendeci Best Buy, web sitesinde akıllı telefonu listelemeye başladı.

“Yakında Sizlerle” etiketiyle listelenen akıllı telefon şu zamana kadar akıllı telefon hakkında bildiklerimizin dışında yeni bir şey paylaşmıyor ki zaten akıllı telefon geçen ay Google I/O etkinliğinde tamamen ortaya çıktı. Amerika Birleşik Devletleri’nde 449 Dolar fiyat etiketiyle perakende satışa çıacak.

Google Pixel 6a; Tebeşir (Beyaz), Adaçayı (Yeşil) ve Kömür (Siyah) renk seçeneklerinde gelecek. Best Buy’da yer alan görsellerin hepsi yakın zamanda @evleaks tarafından internete sızdırılan render görüntüleri ile birebir aynı.

Ekran Resmi 2022 06 25 15.50.37
Google Pixel 6a, Lansmandan Önce Best Buy'da Listelenmeye Başladı! 2

Giriş seviyesindeki akıllı telefon gücünü şirketin Google Tensor isimli yonga setinden alacak ve arka tarafta 12.2MP çözünürlüğünde ana, ön tarafta ise 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunacak. İçerisindeki tüm donanımın gerek duyduğu enerjiyi 18W hızında şarj olan 4.410 mAh kapasiteli bataryadan karşılayacak.

Gorilla Glass 3 ile korunan 6.1 inç boyutundaki OLED ekran ile gelen akıllı telefon 6GB RAM ve 128GB Dahili Depolama alanı sunacak. Google Pixel 6a’nın ön siparişleri 21 Temmuz’da başlayacak ve 28 Temmuz’da genel satışlara çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler