Cuma, Nisan 19, 2024

Google Pixel Watch, 2022 Yılında Tanıtılabilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda internet devi Google’ın bir akıllı saat üzerinde çalışmalar yaptığına dair söylentiler ortalıkta dolaşıyor. En son söylentilerden bir tanesi de Pixel Watch olarak isimlendirilmesini beklediğimiz akıllı saatin Pixel 6 ailesi ile birlikte Ekim ayında piyasaya sürüleceği idi. Şimdi ise Business Insider’a yakın bir takım kaynaklar şirketin 2022 yılının ilk çeyreğinde bir akıllı saat piyasaya süreceğini planladığını söylüyor.

Şu anda Google’ın yeni akıllı saat için hangi markayı kullanacağını henüz bilmiyoruz fakat Jon Prosser’a göre şirket projeye atıfta bulunmak için Pixel Watch veya Android Watch ismini kullanıyor.

Kaynaklar, Google’ın yeni giyilebilir akıllı cihazı “yuvarlak ve fiziksel bir çerçeveye sahip olmayacağını” iddia ediyor. Yeni tescilli saat kayışlarıyla çalışacak ve günlük olarak şarj etmeniz gerekecek fakat daha da kötüsü hızlı şarj teknolojisine sahip olup olmayacağı henüz belli değil.

google pixel watch 2
Fotoğraf: FPT

Ayrıca Pixel Watch’ın bir kalp atış hızı monitörü ve adım sayma özelliğine de sahip olacak. Söylentilere göre şirketin akıllı saati WearOS’deki Fitbit entegrasyonundan faydalanıyor olacak. Google şu anda akıllı saati dahili olarak test ediyor ve her şey planladıkları gibi giderse şirketin akıllı saati ilkbahar döneminde piyasaya süreceği iddia ediliyor. Önümüzde ki aylarda bununla ilgili daha fazla ayrıntının internete düşmesini bekliyoruz,

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler