Cuma, Nisan 26, 2024

vivo Watch 2’nin Tasarımı Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geride bıraktığımız Eylül ayında akıllı saat tanıtan vivo‘dan ikinci nesil yeni bir akıllı saat geliyor. Daha öncesinde akıllı saatle ilgili çizimler ve birkaç özelliğin ortaya çıkmasının ardından artık cihazı net olarak gösteren görsellere sahibiz bu da demek oluyor ki yakın zaman içerisinde vivo tarafında bir lansman görmek mümkün.

vivo Watch 2 ile ilgili ortaya çıkan görüntüler, akıllı saatin dairesel bir tasarıma sahip olacağını ve deri/silikon kayış geleceğini ortaya koyuyor. Resimde, kalp atış hızı izlemeyi, adım sayacını ve vivo Watch 2 modelinde yerleşik GPS’in var olacağını onaylayan üç saati görüyoruz. Görsellerde aynı zamanda sesli aramayı gösteren ekran, akıllı saat üzerinden arama yapılabileceğini de gösteriyor.

Daha büyük bir bataryaya sahip olacak

vivo watch 2
vivo Watch 2'nin Tasarımı Sızdırıldı! 2

Kaynak aynı zamanda vivo Watch 2’nin, bir önceki modellerle gelen 226 mAh ve 478 mAh kapasiteli bataryadan daha büyük ve daha performanslı 501 mAh kapasiteye sahip bir batarya ile geleceğini iddia ediyor. Vivo Watch 2 hakkında bildiklerimiz şu an bunlarla sınırlı, lansman tarihi ile ilgili bir detaya sahip değiliz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler