Perşembe, Nisan 25, 2024

Google Play Store’a Uygulama Karşılaştırma Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternette telefon, dizüstü bilgisayar ve kamera gibi ürünlerin özelliklerini karşılaştırabileceğiniz pek çok site var. Ancak uygulamaları aynı şekilde karşılaştırmak zordur. Ancak Google, Play Store’da tam da bunu yapmanıza izin veren bir özelliği test ediyor.

Android Police’e göre, bu özelliğe sahipseniz, bir uygulamanın sayfasındaki yorumların altında yeni bir karşılaştırma tablosu göreceksiniz. Yayın tarafından elde edilen bir GIF’de, bölüm, kullanım kolaylığı, çevrimdışı oynatma, yayınlama ve uygulamaları birbirine göre değerlendirmek için listelenen kontroller gibi önlemlerle diğer oyunculara karşı VLC’yi gösteriyor.

Android Police play store comparison 1
Google Play Store'a Uygulama Karşılaştırma Geliyor! 2

Şu anda Play Store, bir uygulama sayfasının altında yalnızca benzer uygulamaların adlarını göstermektedir. Bu akıllıca bir fikir çünkü karşılaştırma tablosu hangi oyuncuların ilginizi çekebilecek belirli özelliklere sahip olduğunu kontrol etmenizi sağlar.

Android Police, özelliğin şu anda Play Store 22.4.28 sürümünde görünür olduğunu, ancak yalnızca bazı kullanıcılar ve belirli uygulamalar için görüneceğini belirtti. Bu sadece bir test olduğundan, Google’ın bunu tüm kullanıcılar için sunacağına dair hiçbir garanti yoktur, ancak umarım bunu yaparlar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler