Cuma, Nisan 19, 2024

OxygenOS Public Beta 19 Artık OnePlus 7 Serisi için Kullanılabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus şimdi OxygenOS Açık Beta 19’u OnePlus 7 ve 7 Pro’ya sunuyor. Yeni Açık Beta güncellemesi gelişmiş sistem kararlılığı, hata düzeltmeleri, Android Ekim 2020 Güvenlik yaması ve geri dönüş sorununa neden olan hata için düzeltmeler ekliyor.

Şirketin OxygenOS Public Beta 19 sürümünü yayınlaması ile birlikte kullanıcılara sunduğu Değişiklik Listesin’de iki başlık altında toplamda üç güncelleme olduğunu ileriye sürüyor. Sistem tarafına bakacak olursak; Sistem kararlılığının iyileştirildiği ve Android Güvenlik Yaması’nın 2020.10 sürümüne yükseltildiğini görüyoruz. Kamera tarafında ise Belirli durumlarda yaşanılan ön kameraya geçiş sırasında geri dönüş yaşanmasının giderildiğini görüyoruz.

OxygenOS Betaları nasıl yüklenir?

Farkında olmayanlar için, OxygenOS Açık Beta sürümleri size henüz halka açık olmayan özelliklere erişim sağlar, böylece OnePlus kullanıcılarının çoğundan önce birçok yeni özelliğe erişebilirsiniz. Ancak, bunlar kararlı yapılar değildir, yani telefonunuzu kullanırken birkaç sorunla karşılaşmanız olasıdır. Ve eğer bunda sorun yoksa, OxygenOS Açık Beta Programına istediğiniz zaman katılabilirsiniz.

Devam etmeden önce OnePlus 7 serinizi yedeklemeyi unutmayın ve pil seviyesinin% 30’un üzerinde olduğundan emin olun. Ayrıca, güncelleme işleminin sorunsuz olması için 3 GB kullanılabilir depolama alanı gereklidir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler